Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 6 юли 2008 г.

Апел към блогърите за граждански натиск по нравствени подбуди

Понеже забелязах, че в блога на Калин Манолов - който, впрочем, пръв подкрепи инициативата за граждански натиск върху институционализираните български лица да се подпишат под Пражката декларация "Европейската съвест и комунизмът" - вече има някаква реакция, именно подкрепил я е в известен смисъл и народният представител Минчо Спасов, та в тази връзка си позволявам под друга форма отново да апелирам и да настоявам повече хора да се включат в инициативата.

Разяснявам във видеоклипчето смисъла, който има едно такова действие. Ето тук отново и отново призовавам като начало следните представители на блогосферата да проявят поне най-малък жест на разбиране и съпричастност: Борислав Цеков, Атанас Щерев, ExtremeCentrePoint, Димитър Аврамов, Даниела Горчева, Иван Бедров, Илия Марков, Йовко Ламбрев, Минчо Спасов, Симион Патеев, Нели Огнянова, Петър Стойков.

Уважаеми дами и господа, да опитаме, а, пък да видим какво ще се получи? А смисъл има, наистина, вярвам, че го долавяте и разбирате, остава да победим всички възможни скрупули в името на нещо по-голямо и важно, касаещо образа на България пред Европа и света.

2 коментара:

Иван Бедров каза...

Ангеле, как точно да се подпиша под декларацията? Въпросът ми е чисто технически.

Анонимен каза...

Ivane, eto nachina da se podpishesh:

Декларацията може да бъде подкрепена от български граждани, държавни институции и неправителствени организации. Достатъчно е да се изпрати електронно писмо, съдържащо имената на подписалия, организацията и държавата, на адрес: andrysoval@senat.cz.

Po sashtia nachin moje da se podpishe i Gotze :-)