Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 6 септември 2008 г.

Единственият автентичен и достоен национален празник на суверенна България

Днес е 6-ти септември, единственият автентичен и достоен национален празник на суверенна България; другата България, русофилската, празнува 3-ти март. Това е положението, имаме два национални празника за да се самоунижаваме пред "освободителката" Русия. Какво да кажа тук още? Ще кажа най-важното: когато ние, българите, решаваме да обединим българските земи, "освободителката" Русия скоква и жестоко ни наказва. И даже подскокоросва Сърбия да ни нападне и да ни забие нож в гърба: да не мислите, че сърбите просто ей-така, за едното нищо са ни нападнали - както пише в учебниците по история на нашите деца?!

Историята трябва да се знае и да се тълкува вярно. Тоест трябва да се осмисля. Защото в нея има пребогат смисъл. Ето, в тия дни "освободителката" Русия жестоко наказа един друг народ, който също е освобождавала: грузинците. Пред очите ни ги наказа, ала мнозинството от нас, българите, не се усетихме за какво е знак и символ това агресивно действие на Русия. Нас пък Русия ни наказва по друг начин: унижава ни, под нейн диктат продажните български управници подписват изгодни само за Русия договори, само и само да и угодят и да задоволят тщеславието й, нарича ни свой "троянски кон" в Европейския съюз и в НАТО и какво ли не още. Европа ни санкционира като спря парите, а пък руските мекерета, които ни управляват, веднага ратифицираха споменатите договори с Русия, за да покажат на Европа кой е истинският господар на България. И веднага удариха третата "първа копка" на АЕЦ "Белене", удари я Дмитрич, съветският премиер на България! Ала нека да се гаврят с нас щом ги търпим още!

Иван Бедров днес е написал статия "Антибългарският интернет", в която казва доста фрапиращи истини за сегашното поведение на властта, именно най-вече битката й срещу свободата в интернет. Да, точно такава битка води днешната проруска българска власт, като определя свободата като "анонимност" - вижте колко са хитри тия таварищи бе?! Страшни са, неслучайно са верни ученици на таваращите от КГБ, които безконтролно се разпореждат в Русия. Това се иска и на нашите таварищи тук, искат да превърнат нашата България в умалено копие на олигархична путинска Русия. Това мечтае ден и нощ наш Гоце. А пък Дмитрич го носи в сърцето си от рождение.

Ето затова си позволих да напиша като своя коментар в блога на Иван ето тия думи:

Ами всичко е логично: страната ни се путинизира усилено, нормалното е да се тури ръка и на интернет; само той остана извън държавния контрол! Не може да има свободни територии в страна, в която свободата и демокрацията вече са само думи. Не може да има и свободата на словото в страна, в която мнозинството от хората вече са приучени най-упорито да мълчат.

Давам нишка на другарите от ДанС да се заловят за мен и затова ще кажа:

Нека тия свободни български граждани, които не сме съгласни с всичко, което става напоследък в държавата ни, да дойдем довечера на паметника на Съединението в Пловдив, където ще бъдат президентът и премиерът. И нека дружно да освиркаме тия две руски мекерета, които е гавра да присъстват на честването на най-българското дело! Срещу което тяхната "освободителка" така твърдо и коварно се противопоставя, и за което най-сурово ни наказва. Знам, че "Атака" ще бъдат там и няма да пропуснат случая да ги освиркат. Аз, Ангел Грънчаров, който много съм писал против "Атака", тази вечер ще бъда също от "Атака"!

А тук ще добавя ето това: Нека, приятели, дългочаканото българско пробуждане започне тази вечер от площад "Съединение" в Пловдив! Нека българският дух започне своя възход тази вечер, защото прекалено дълго допуснахме да ни унижават. Нека докажем, че разбираме свободата си и никому няма да я подарим, даже и на коварната "освободителка". Да живей свободна, демократична и европейска България! Да кажем твърдо НЕ! на азиатщината в българската политика тази вечер - ето затова ви призовавам да протестираме! Дай Боже да е отрезвял най-сетне този наш народ-търпеливец, защото иначе добро не ни чака!

2 коментара:

Анонимен каза...

Не е хубаво това, което пишете. 3 март си е 3 март и България трябва да е благодарна на руснаците, че са ни освободили от турско робство. То е голям празник. 6 септември също е празник голям - велика победа на българщината. Ние не бива да се делим, а да се обединяваме на празниците си.

Анонимен каза...

истините винаги са две.Вие ни предлагате едната от тях.Има и друга. Вашата истина абсолютната ли е ?