Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 2 декември 2008 г.

Мерзостта, която докарва запустение: нашият роден, тъп и нагъл комунизъм, погледнат от Америка

AIG, тоя червен простак сега ми се намаза на филията! Sorry че използвам блога ти, но не знам местоположението на говедаря за да му пиша.

Ето нещата в него, които озадачават (но не и мен и теб - ние познаваме червената чума):

1. Той сам се нарича влечуго. Все едно тор. Това се казва тук в САЩ "low self-esteem" = ниско себеуважение. После па напира с нещо да се фука. Made in BG. Душевно смутено същество.

Еми да, нали затова е комунист - той самият ЗНАЕ че е боклук, но осира всичко по пътя си - нещо като тих террорист-посерко, дори Осама е по-велик от това лайно.

2. Той не знаел защо пиша на латиница ?!? - еми защото в стряскащото те до смърт САЩ, което наеба Ленин и Сталин (и теб скоро) пишем на латиница, а нямам време да инсталирам български! Виж му, AIG, мозъка, той е на зачатъчно детско равнище. Виж му глупостите, които пише - некаква госпожа Ананиева ли, Апостолова ли, каква ли, дето никoй не я знае - тая шушумига й поставя некакви си "въпроси"... Да го набутам на червената му болна от туберкулоза мъжка.

3. Моето писание било "словоизлияния" - абе мижитурко, какви словоизлияния, казах ти директно че ще те превърна в тор за нивите около Павликени посредством некомунистическо оръжие, наречено M16 за празната ти глава.

(Виж, AIG как се радва простака сега) >>> Всеки комунист мечтае тайно да бъде наебан, разкъсан, взривен и после да "живее" (имитира Христос) вечно като паметник в Борисовата градина или Западен парк с алеята от червени шматки на постаменти. Аз на времето реших срещу всеки комунистически паметник да изпия по 10 бири и почти се справих, но не ми беше лесно - те се оказаха много повече, отколкото очаквах, щях да се удавя като немски генерал в руската кал... Отказах се, зер и здравето е ценно, нали?

И тая червена шматка вероятно има блог, немам време за него - той не се усеща че империалистите воглаве с Bill Gates му вързаха яка тенекия за да си изказва простотиите и да мирува в България, да не осира около блока си и не дай Боже да излезе шумкар в Средна Гора, дет да го унищожат като умствено неподвижна цел от въздуха. Абе комунист 6-то поколение made in BG! Да плачеш ли, да се смееш ли?!

Между другото взе да става весело - тук в САЩ е демокрация и не мога никак да застрелям тая BG свиня напр. в New York или New Мексико, а виж, България е идеалното място да го направя! Там не се носи и отговорност за подобни нормално-всекидневни деяния, а пресата с радостно приповдигнат дух брои труповете всеки декември. Викам си:иди в България, убий червената свиня (влечугото) и отиди да ядеш морски дарове на Паралия Катерини. Ако повърнеш, не е от морските дарове.

4. Но някакви остатъци от морал остават в комунягата, все пак - той казва че ще "мърси" блога си с моите думи.

Е как, о Боже всемогъщи, моите хубави думи могат да мърсят блог???!!!???

Изводът е един - той иска да каже, че моите думи ще направят неговите думи да изглеждат посрани, което значи че истината ще блесне за всички.

Забележи отново как влечугото няма кой знае колко ум и непрекъснато забравя, че сега е 2008 и че всеки може да види и прецени глупостите му.

За присъда на читателите не говоря, че комунистите имат любовна връзка с думи като "присъда", "ебане на другарката от друг другар", "изкормване на другаря ремсист" и подобни месарски термини.

Sorry.

Е, видя ли, комунистическо пале, докъде си - остава само M16 да заговори, за да не осираш повече неща, които не разбира подбалканската ти тиквоидна надраменна структура.

5. Той споменава думите "дар небесен". Ало-о-о, дар небесен не е за комуняги, мухльо. За вас е птицата Феникс или разцъфналата ви недонаебана недодялана дървена като вас роза.

6. Задокеанската подкрепа била “мощна” - но защо са кавичките??? Тя Е мощна, чудя се тоя селяндур знае ли с какво си има работа. Явно не. Но това е добре за нас в САЩ, на нас са ни нужни олигофрени и неандерталци като тоя индивид (нещо като моллите в Иран) – така по-лесно ще спечелим. Thank you, Mr BG-комуняга.

Забележи, AIG, той се опитва да си служи с термини от Bible, но се подхлъзва на тях като свиня на парче тиква.

Ей, любопитен съм да мерна физиономията на това говедо - AIG, моля те, публикувай я ако можеш в блога си - нека всички видят мерзостта, която докарва запустение.

Ей, заболя ме глава да попържам това сталиново-лениново кюспе, плювам го, а то ми вика: Не мислите ли, госин американец, че вали дъжд?

Мисля.

Но не и ти, кюспе от Горна Оряховица, настанило се в панелка с хлебарки в София, столицата на турския вилает западно от Истанбул.

А.

P.S. АИГ, моля те преведи го на кирилица, извинявам се, просто нямам време сега точно, трябва да правя $ и да ги наливам в машината САЩ, защото иначе кюспето ще се качи и ще ни командва както си знае от последните 50 години... Sorry.

(Забележка: Блогът на антикостовисткото комунистическо Влечуго)

Вижте и чуйте и най-новото в моя видеоблог HUMANUS. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!

3 коментара:

Анонимен каза...

Влечугото е боклук и нещастник. Избрал си е да плюе по Костов, защото знае, че нищо лошо няма да му се случи, докато ако надигне глас срещу Румен Петков например, току виж го направили на кайма.
Плюнка.

Vlechugoto каза...

Грънчи, дотам ли я докара, бе сине мамин! Да прислугваш на някакво човекоподобно, като се опитваш да преведеш на човешки език нечленоразделните звуци, които издава...

Да-а-а, труден случай си, Грънчи, много труден...

А за сведение на последния, Влечугото "плюе" и по Гоце, и по Румен Петков, и по Костов. Впрочем, между тях голяма разлика няма. Но докато първите двама са ясни, то целта на третия е да заблуди хората, като се представя за "алтернатива" и "спасител", докато всъщност е неразделна част от същата пасмина. Ето това искам да обясня на хората, поне на тези от тях, които имат нещо в главите си.

Разбира се, никой не си прави илюзиите, че е лесно да се пребориш с морето от лъжи измами и и манипулации, което ни залива отвсякъде. Но поне с малка част от тях - лъжливите писания на философа-марксист (и дубльор на своя адаш-политзатворник) - може би.

Ебем блогъри каза...

Убий комунист, спаси дете!