Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 24 февруари 2009 г.

До учредителите на ДИСКУСИОННИЯ КЛУБ: "Желая от сърце успех на доброто дело!"

Уважаеми господин Грънчаров,

Благодаря за поканата да стана учредител и член на Гражданския дискусионен клуб, който ще бъде създаден в Пловдив на 25.02.2009 г. Приветствам хубавата идея, защото тя е необходима стъпка към създаване на повече форуми на гражданското общество, което липсва в обрулената ни държава. Ентусиасти и радетели за свободата като Вас заслужават подкрепа и не се съмнявайте, че ще я получите от много достойни хора, както и от мен.

Въпреки че няма да мога да дойда в Пловдив за учредяването на клуба, моля да бъда записан като негов учредител. Ще направя всичко необходимо за неговата популяризация и ще работя според силите си за развитие и обогатяване на неговите идеи и практика. Желая от сърце успех на доброто дело!

С поздрав от Несебър: Красимир Косев-журналист, историк и общественик

Заповядайте на учредяването на нашия ДИСКУСИОНЕН КЛУБ за подкрепа на демокрацията и европейската ориентация на България - (Виж още >>>>)

2 коментара:

Борис Тодоров каза...

Смятах да бъда на учредяването, но неотложен ангажимент ми попречи.
Моля запишете ме сред членовете на клуба:
Борис Симеонов Тодоров,
гр. Пловдив, ЕГН:5604234862

Анонимен каза...

Г-н Грънчаров,
Ангеле,
Моля , запиши ме и мен сред членовете на клуба, разбира се!(Вписах името си при откриването, но искам и тук да потвърдя...)
Николай Близнаков
Пловдив
democrati@abv.bg