Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 8 февруари 2009 г.

Предателствата и подлизурствата на Гоце Първанов в Московията минаха всеки предел: горко ни, че още търпим този наглец!

Че българският президент - да ме прощава институцията! - е най-продажен слуга на своя кремълски господар се знае вече и от децата. Че той винаги е работил и работи - и като агент от ДС, явяваща се филиал на ГКБ, и като президент! - не за българския, а за руския интерес, това е крайно време да се осъзнае от всички българи. Че българският президент Гоце Първанов няма нужните морални и личностни качества за да упражнява пълномощията си, това се забелязва с просто око: той без замисляне постоянно поругава достойнството както на институцията, така и на самата нация.

Ето сега какво бил заявил в Москва в момент на размекване на душата, което е позволило от сърцето му да изхвръкне онова, което винаги се е крило там:

"Самите българи сега гледат на западния си избор в друга светлина и все по-често си спомнят за нашето славянско братство!" (Гоце Първанов, в-к "Известия", Русия)

Да, просто човекът си признава, че дълбоко в сърцето си яростно мрази и Европа, и НАТО, и демокрацията, и свободата: защото който не знае, ще му кажа, че Русия винаги е символизирала деспотичното, воюващото срещу свободата начало в европейската история и култура. А Гоце си обича Русията - и комунистическа, и олигархична, и царска, и путинска - ерго, мрази всичко европейско. И виждате ли как, подобно на мръсен, мазен плужек, си признава онова, което е вкоренено дълбоко в сърцето му:

"Самите българи сега гледат на западния си избор в друга светлина и все по-често си спомнят за нашето славянско братство!" (Гоце Първанов, в-к "Известия", Русия)

Та в тази връзка искам да запитам този достопочтен плужек: ти как разбра бе, наглецо, че ние, българите, "сега вече гледаме на западния си избор в друга светлина и все по-често си спомняме за нашето славянско братство"?! Ти мен специално да си ме питал как аз гледам на западния ни избор и на Русия?! Някой да те е упълномощавал да говориш от името на всички българи?! Това "българи-ТЕ" говори, че имаш предвид всички българи, а известно е, че не всички българи мислят като теб - и като комунисти като теб, дето са с железобетонни или каменни глави! Защо тогава, гаден лъжлив угоднико, за да угодиш на господарите си, позориш нацията, към която и аз принадлежа?! Ти изобщо съзнаваш ли какво правиш, какво говориш, в кой свят живееш?!

Аз пък, драги ми най-подли лъжецо Гоце смело мога да заявя, че въпреки подлостите, злоупотребите с власт и доверие, които извърши формираното от теб правителство на тристранната разбойническа и мафиотска коалиция, въпреки опитите ви да ни скарате с Европа, мнозинството от българския народ твърдо стои зад европейския избор на България! И ти нямаш никакво право - нито конституционно, нито морално, нито никакво - еднолично да променяш геостратегическия избор на страната и нацията!!! Разбра ли ме сега, най-гаден и мазен пълзящ плужеко?!

Драги ми българи, скъпи ми търпеливци, видяхте ли докъде стигна този наглец?! Готов е да подари българския суверенитет даже да работодателите си, защото той първо е на руска заплата, а после е на българска. Той бил обещал там на "Газпром" да подари собствеността върху газовите тръби, ей-така, само за да си заслужи службица в "Газпром" когато вече няма да е президент. Помнете ми думата, този наглец Гоце ще свърши живота си в Москва, като преял от пари руски продажник и мекере, каквото винаги си е бил - и поради което точно такъв ще бъде логичният му край.

Но да го оставим него; той, Гоцето де, друго не може да бъде. Ние обаче, ние сме за бой че го търпим още да ни резили постоянно. Преди да стане президент дълги години ни лъга, че не бил имал нищо общо с ДС. Стана президент с лъжи. И после се развихри та дето свари и каквото можа навреди. Ето, отиде наскоро в Узбекистан да урежда уж газ, пък уби забранен от закона козел. Оказа се, че не е президент, а най-подъл бракониер...

Където отиде, каквото каже и каквото направи, все е някакъв гаф. Което показва, че е крайно неадекватен и абсурден - ерго, от нас просто се иска да го изнесем от президентството, да му дарим един еднопосочен билет към Москва и толкоз. Кога ще си изпълним гражданския и национален дълг, а, мили ми български търпеливци?!

Вижте и чуйте най-новото в първия български видеоблог: Angel.G-TV - видеоблогът на Ангел Грънчаров. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!

2 коментара:

Анонимен каза...

ZAtia dumi na prezidenta trabva da vkara prozhedurata- impichman.

Анонимен каза...

Ако са останали НЕПОДКУПНИ БЪЛГАРИ в парламента и върховния съд - ИМПИЧМЪНТ е най-резонното последствие за агента ГОЦЕ