Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 25 февруари 2009 г.

Правителство на най-арогантното ченгесарско дебелоочие

Най-лошото от всичко е, че паметта ни е прекалено къса: кой ли още помни в какъв грях беше заченато това правителство?! Тогава се разигра пищно театро: БСП и догановците се опитаха да съставят правителство, ала симеоновите хищници ги катурнаха, понеже искаха и те да се пресламчат към усвояването на еврофондовете. Изобщо от тия еврофондове тогава из устите на бъдещите "коалиционни партньори" им течаха най-обилни лиги.

Пазарлъкът, както си му е редът, се проточи около цял месец и повече. Дмитрич даже веднъж се закле като премиер, ала се оказа, че кабинетът не мина: и малкият съветски малчик тогава си порева както реват децата когато някой им вземе любимата играчка. В рода на комунистическите сатрапи Станишеви властта е най-любима играчка, която се предава по наследство - по причина на това, че народецът ни е крайно късопаметен и малоумен.

После се яви ченгесарский херой Гоце, възседнал бел пернишки кон; он, впрочем, отдавна беше спазарил с ченгето Сава Доганович правителствения мандат: мандатът Гоце ще го даде на Доган, а пък в замяна на този любезен жест Доганчо с раята си ке подкрепи Гоцето за втори президентски мандат. Сделката беше парафирана, като, естествено, към нея се присламчи и мадридският резидент на КГБ, мошеникът Симеон Готский. И така лакомата компания, награбила ножеве и вилици, големи като вили за ринене на оборски тор, се намести във властта, шумно мляскайки и гледайки с унес към Брюксел, откъдето се чакаха да потекат така съблазнителните еврофондове.

И така се почна епопеята на най-крадливия кабинет в цялата история на многострадалната България: краде се така, както само комунист и ченге могат да крадат! В един момент Брюксел се усети и почна да реже субсидиите, което доведе до ужасен рев и вой в нашата славна компания крадлювци, бандити и разбойници. И тогава те се юрнаха да целуват краката на своя господар Путин от Московията, оти он винаги ги е кроткал с цели потоци бляскави и свежо отпечатани рублички.

В резултат България стана най-грозна троянска кранта на Русия в Европейския съюз, пък и в НАТО. Това правителство нанесе на България - най-бедната и корумпирана страна в Европейския съюз - такива щети, че ако имахме народ на място, този народ отдавна да беше отгризнал със зъби гръкляните на тази толкова алчна и крадлива бандитска компания. Ала не би, и ето че крадлювците са се устремили към "успешно завършване на мандата като предпоставка за получаването на нов" - както умно говорят социологическите вещери, вдъхновени от московско и също от краднато брюкселско злато.

Та днес опозицията иска вот на недоверие за цялостния провал на това правителство. Разбира се, умниците у нас се разпищяха, че "немало смисъл, оти она, нашата работа де, се виде; ке ни крадат ами, сега им е паднало, и ний да се докопаме до властчица, и ний ке крадем; айде те, да не сме идиоти да не крадем; ама как хубаво ни крадоха тия, лелеееее, баси пичовете"! Тъй хорати тъпия народ, а пък тия мисли му ги подшушват добре платени медийни шкембелии, загражени за бедния народец така, както се грижат за него най-върлите разбойници: и последните му стотинки ще вземат, и даже ще го накарат да им целува краката понеже ги е освободил от излишни грижи около тия жълти стотинчици!

БГНЕС припомня, че предишният вот на недоверие бе на 30 юли 2008 г. Исканият вот на недоверие на опозицията тогава бе "за нанесени материални и морални щети на България и българските граждани от провала на правителството при спазване на правилата на ЕС при усвояване на средствата от еврофондовете". Петият вот на недоверие бе през април 2008 г. заради "обвързаността на правителството с организираната престъпност". Първите четири искания за вот на недоверие от страна на опозицията срещу кабинета на Сергей Станишев бяха заради несправянето с последствията от наводненията, заради политиката в здравеопазването, заради кризата в образованието и заради корупцията по високите етажи на властта.

Интернетните вещери също крещят с цяло гърло, че нямало никакъв, ама никакъв смисъл да се иска вот на недоверие на тия крадлювци във властта; воят им е така прочувствен, че с пълно право може да се предположи, че и те са били вдъхновени с щедри парици от излишъка на бюджета, за който никой не разбра къде потъна. Требвало, представете си, да ги оставим необезпокоявано да си крадат до последната минута, и требвало също да им благодарим, че ни крадат, оти ако они си отидат, още по-жадна свита щяла веке да се нахвърли около добре оглозганий кокал на властта.

А пък и от друга страна добре се знае, че у нас ако комунист не ни управлява ще настъпи вселенски катаклизъм: ето защо доведени специално от Русия вещери гадаят, че БСП и другите крадлювци щели отново да ни яхнат през юли, понеже простият народец много си ги обичал: така хубаво му изпразнили джобовете, че по-хубаво от тях никой не я можел тая далаверка.

Вместо собственоръчно да изритаме ние, гражданите, изцяло вредното и крадливо правителство, се оставяме да ни будалкат, че нямало смисъл нищо да се прави, а трябвало да чакаме съдбата си като водено на заколение овче стадо. Ний пък, неколцина луди глави, днес ще се събираме в Пловдив, за да започваме едно най-важно дело по пробуждане на заспалите и на блажено похъркващите: започваме работата на ДИСКУСИОННИЯ КЛУБ НА ГРАЖДАНИ ОТ НАЙ-РАЗЛИЧНИ ВЪЗРАСТИ, ПОЛ, ЗАНЯТИЕ и пр. Символично е това съвпадение на нашата отчаяна акция с вота на недоверие.

В София около Парламента днес, както се полага, ще е пълна тишина, понеже протестиращите у нас най-много ги е страх някой да не ги заподозре в симпатии към демократичната опозиция. И да се съберат, ще попротестират, ама така, че никой да не ги заподозре че са се "политизирали", или пък пък, сакън, някой да си помисли, че имат симпатии към опозицията! У нас даже протестиращите са купени, чини ми се, и те също май изпълняват задачки на властта: ако не те, поне водачите им някой набързо успя да ги купи. И сега властта им има вяра и им е даже крайно благодарна: двайсетте протестиращи наивници пред Парламента като стоят там де факто демонстрират "абсолютното народно доверие" на простоватия народ в това най-дебелооко и най-нагло в историята ни разбойническо правителство.

А в Пловдив в това време ние, гражданите, ще гласуваме своя вот на недоверие на това правителство. Което все пак е нещо, а не нищо. Хайде чао, пък който може, да заповяда и той да се присъедини към нас...

Абонирайте се за първия и единствен блогърски вестник! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в немилост!

2 коментара:

Анонимен каза...

До Иван Костов - комунистическата курва:

Ей, най-сетне ще ти го турят, точно както си го изпроси, като затри дясното! Нека ти е хак Мангал Костов и на теб и на гадните гаргамели костунгери. На ти тебе признание вожд на гъза ми!!! В същност твойта песен е изпята Гадняр Костов, най-презирания българин от всички времена.

Сън нема да те ловне оттук насетне. Нека да ти се сбъднат най-лошите нощни кошмари!!!

Честито и на теб, Костунгер Грънчаров! Честито повишение в ранг "костоподмазвач - първа степен". Я кажи къде беше "демократа" Костов, когато цялата власт беше в ръцете му и трябваше да разбие енергийния монопол? Във вилата си в Драгалевци беше и си броеше парите!

Анонимен каза...

Всичко това е вярно, както обаче е вярно и това, че основната вина за незадоволителното състояние на демокрацията в Б-я носят медиите. Ако журналистите бяха на място, нямаше да са необходими никакви демонстрации, митинги и под., просто такива правителства като сегашното въобще нямаше да може да се създадат, камо ли да просъществуват. Така че да не бързаме да обвиняваме "народа" в пасивност и незрялост. Нека видим какво правят журналистите като духовни водачи на народа. "Народа" можем да обвиняваме, ако всички медии стоят на "правилна" позиция, но народът ня може или не иска да ги разбере. Само че на практика не е така. Напротив, медиите са всячески в услуга на мафията и народът е оставен сам нам себе си да налучка правилния път. Цяло чудо е, че в тази ситуация все пак се намират хора, прозиращи истината.