Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 7 февруари 2009 г.

Абе няма ли някой, който да плесне една звучна плесница по мръсната нежна устица на съветския хулиган Дмитрич?!

Направо не ми се пише вече, направо вече изнемогвам: толкова много гафове и простотии стават около нас с навлизането в предизборния период, че човек не може да смогне да реагира със слово, пък и дори само да се възмути по нашенски, с една солена и пресолена българска благословия. Не знам как ще издържа целия предизборен период, дали няма да грохна, дали не е ли по-добре благоразумно да се оттегля, да скъсам всички връзки със света, та да се съхраня някак. Не се издържа вече: такава наглост не се търпи, ако я търпим, не сме хора, не сме народ!

Ето, погледнете само; то човек има чувството, че тия вече не са от този свят:

Министър-председателят Сергей Станишев e изразил възмущение "от манипулацията на Ай Ти Ен, излъчен и от Си Ен Ен (CNN)", съобщиха от правителствената пресслужба.

Нормалният човек като прочете нещо такова почва да разтрива очи за да се убеди дали още не спи. Да, ама не, истина е, не е и шега, ето за какво става дума:

Репортаж от Плевен на независимата британска телевизия Ай Ти Ен (Independent Television Network) показва бита на хората в условията на газовата криза. Снимките са правени в "прословутия", както местните хора го наричат, блок на ул. "Тотлебен", където живеят предимно ромски семейства. Авторът на 2-минутния репортаж - Робърт Мур от Ай Ти Ен, изразява изненадата си

как е възможно европейска държава през 2009 г. да изглежда по този начин.

Материалът е озаглавен "Българи страдат без отопление" и включва кадри на деца, които топлят ръцете си над котлоните на електрическа печка.

Тъй, и ето по този двуминутен репортаж, който си е съвсем обичаен у нас - апропо, аз самият също се грея често на котлона когато готвя, щото в къщи почти не се отопляваме заради икономии - Дмитрич, представете си, се бил обидил от "клеветата", и счел за нужно да протестира срещу "злостната и клеветническа империалистическа дезинформация, рушаща иначе бляскавия имидж на просперираща България"! Туй, че е толкова прост да реагира по този тъп начин, та и последният българин да научи за простотията му, е едно на ръка. Аз няма да привеждам цитати от неговия "протест", щото има опасност да повърна и да облея клавиатурата си: този наглец вече не мога да го гледам, какви са тия волски нерви у нашия благодушен народец, та търпи още такъв арогантен съветски малчик да е начело на българско правителство?!

И от плевенската община написали писмо до световните агенции, щото, представете си, "се бил дискредитирал облика на Плевен пред милиони зрители по целия свят"!!! Гаче милионите зрители по целия свят знаят що е туй Плевен?! Те Плевен не знаят що е, ама българска простотия няма как да не узнаят що е: благодарение на тия комунистически кратуни, дето ни позорят непрекъснато не само пред Европа, но вече и по целия свят. Явно за войнстващата им наглост им е малка вече Европата, та се прехвърлиха по целия свят, водени от съветския хулиган Дмитрич и неговия наставник Гоце, който също често критикува "клеветническите империалистически медии".

Ей, аман от тия гадни навлеци бе, не се търпят вече! Опитай се, мислещ наш сънароднико, да проследиш нетрудната за схващане мисъл, която ще изкажа, та да ти обясня за какво по-точно става дума. Значи руснаците ни спряха газа, нали така? И то в най-големия студ го спряха, нема нищо де, ний сме братушки, ще им простим, и ще потрепераме некоя и друга седмица около студените радиатори. Икономиката заради братското спиране на газа претърпя стотици милиони евро загуби: майната им, нали братушките ни обичат, ке им простим тия милиончета, ний сме щедри и богати, пък и Матушката заслужава ако требе и живота си да дадем за нея. Дмитрич и Гоце обаче бяха натикани на кучето в задника от своя кремълски господар Путин, факт. Но хулигани като тях няма да се оставят така да бъдат прецакани така лесно; не, напротив, ще направят и невъзможното, та всичко да изопачат и да си покажат подлата слугинска душица!

Гоцето примерно не е вчерашен де, о, той подлости може да върши всякакви - и постоянно ги върши този козелоубиец, умора няма тоя наглец Гоце. Та той тогава рече и отсече: ще пускаме спрените от "лошата Европа" реактори на АЕЦ "Козлодуй"! Идеята му беше най-проста и нагла, като него самия: Европа да каже "Не!", слугинските медии у нас да завопият "Брей, много лоша тая Европа бе, оставя ни на студа в тая криза, не ни дава да си пуснем тока?!", а пък простеещия благодушен и хептен не мислещ народец да закрещи "Не щем тая гадна Европа бе, таварищи, искаме си добричката Матушка, искаме си комунизъма, дето ни е в сърцата, долу подлата българомразка Европа!". Ето, точно това искаше да постигне Гоцето, та да отклони народното недоволство от Русия и да го препрати по адрес на Европата, схвана ли сега що ти думам, проста българска кратуно?!

И ето сега Дмитрич пък протестира срещу западните медии, които си били позволили, представете си, да кажат истината за това в какво унизително положение се намираше народецът у нас по време на газовата криза. Това било "клевета": кое е клеветата бе, съветски мръснико?! Абе няма ли някой който има достъп до тоя съветски хулиган да му плесне една по мръсната нежна устица, щото аз не мога да се доближа до него? Но ако ми падне, няма да му простя, бъдете сигурни!!!

Това е, щом ги търпите, нека да ви кълцат сол по главата, нека и да мурдарят по нея, те на всичко са способни. Нека да плюят в лицата ви, нека да храчат, нека да ви презират, нека да ви срамят по света, нека да закопават Българията, нека! Щото тази наша България наистина много е закъсала, горкичката, щом у нея е толкова лош човешкия материал; а е наистина крайно лош този материал, щом търпи с такова престъпно волско спокойствие безобразията на своите нагли, безсрамни изедници...

Вижте и чуйте най-новото в първия български видеоблог: Angel.G-TV - видеоблогът на Ангел Грънчаров. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!

12 коментара:

RoujkaBG каза...

СНН веднага да се извини на Станишев и да смени видеото от Плевен с клипа за трамвая в Сф:)

Анонимен каза...

Ами недей да пишеш, бе!
Като не ти се пише - недей! Разревал си се като девственица след първия път! А ако искаш да избегнеш предизборните щуротии, хвани самолета и беж по-далече от България - можеш да отидеш на Малдивите, на Сейшелските острови или където искаш. Живей си живота, вместо да го тровиш с политика. Ако наистина политиката те интересува, отиди на психиатър. Хайде чао и горе главата - Костов никога повече няма да е премиер на България!

Анонимен каза...

Радо,
Ти си тъп!Знаеш си го нали?

Анонимен каза...

Радо, не си тъп. И си го знаеш, нали? И Костов наистина НЕ БИВА никога повече да е на власт. А тези, изнемогващите и ревящите, да потраят до изборите, па ще видим. Вероятно след изборите пак ще са тук,същите недоволници.

Лъчезар П. Томов каза...

http://raylight.blog.bg/viewpost.php?id=280919

Лъчезар П. Томов каза...

Аз така го осмях, осмейте го и вие, няма да е лошо да се организира конкурс за карикатура на Станишев

Анонимен каза...

Ако вие се греете на котлон заради икономии, аз се отоплявам нормално - защото бачкам яко и то на две места.
Ако на вас комина ви излиза от директно от прозореца моят си е на мястото.
Ако събирате съчки с каруцата аз не събирам.
Ако вие сте се познали в кадрите на този репортаж - аз не смятам ,че това е България.
Ако си въобразявате, че по този начин се борите срещу това управление, значи се заблуждавате.
Ако отидете навън в чужбина и се тупате по гърдите, че вие сте "добрите демократи" само ще ви се изсмеят - вие сте от България, където събират съчки и се греят на котлони.

Ангел Грънчаров каза...

Забрави да кажеш че си анонимен лъжльо :-) и въздухар...

Анонимен каза...

Tozi anonimniqt deto si misli, che toi kato e dobre wsichko e strahotno qwno e dosta zle. Ako wie movete da plashtate parnoto si ima hora: pensioneri, uchiteli, medicinski sestri koito ne mogat. Da ne goworim horata ot malcinstwata.
Towa, che wie izkarwate mnogo pari ne oznachaa, che mnogo drugi profesii syshto sa dobre oceneni.

Ako razbirate angliiski bihte i razbrali, che reportava wyobshte ne predstawq Bulgariq kato takawa po princip, a wsyshtnost towa e istinata, no te nikyde ne go spomenawat. Kakwo ochakwate ot edna mediq- da doide da snima priem na Pyrwanow ? Towa e i rolqta da otrazqwa sybitiqta. Kogato BBC komentira angliiski problemi nqma shega ili ama UK ne e taka, ima hora bez takiwa problemi........

Анонимен каза...

Грънчаров, ти май си злобар.
Повече няма да чета това, което е инициирано или сътворено от теб. Остани си сам със злобата дори и от ушите ти да започнат да излизат жълто-зелени пушеци от злоба

Анонимен каза...

Оня отгоре, дето работел на две места - двамата му господари (на двете работни места) му пускат топло докато е на работа, затова спестява от котлон вкъщи. Не го мислете, тая мърша е бита карта.

Ми дайте да видим как да изритаме мишока и всичкия мухъл с него. Големият проблем са хората, дето си траят, навикнали на повсеместната смрад на гнило. С добро никога не е ставало. С протест тоя път не стана. По изборно време не можем да оставим реколтата от гъби...
Трябва да има някаква врътка, ама де е.

Анонимен каза...

Драги ми Keen,
Бачкам в две фирми , където съм съдружник. Аз си пускам топлото, нямам господари.Така, че битата карта не съм аз.
И България не е на Станишев, за да се кефиш, че някой я представя в кофти положение. Не това проблемът.
А врътката за промяна е Гражданско общество. То се прави с хора със собственост. А ти с тези пролетарски разсъждения си само за БКП/БСП. Със заклинания и вуду- магии нищо не става. Включи си и Вучков, да ти обясни , че други ти са виновни за дереджето ти и спи спокойно