Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 20 февруари 2009 г.

Подкрепа за ДИСКУСИОННИЯ КЛУБ от Англия: "Не може вечно Европейският Съюз да пази нашата Родина от съдбата на Белорусия"

Скъпи Ангел,

За жалост няма да мога да дойда за учредяването на Гражданския Дискусионен Клуб в Пловдив на 25 Февуари заради работни задължения в Лондон. Това е загуба за мен. Но много ти благодаря за поканата!!!

Аз поздравявам всички, които ще станат членове на този клуб. В Англия, където вече живея 26 години има голяма традиция на дискусиони клубове - и аз съм бил член на такива клубове в училището и в Университета си.

Тази традиция е голямо богатство и за членовете, и за цялото общество. Сигурен съм, че вашият Клуб ще има големи успехи. Неговия успех е много важен за България. Не може вечно Европейския Съюз (ЕС) да пази нашата Родина от съдбата на Белорусия. Трябва и гражданите да се заинтересуват за бъдещето на България.

Поздрави: Михаил Живков, Лондон

Вижте и чуйте най-новото в първия български видеоблог: Angel.G-TV - видеоблогът на Ангел Грънчаров. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!

Няма коментари: