Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 17 април 2009 г.

Ценна и смислена инициатива, целяща да допринесе за промяната към добро на нашата България

От днес започва втория етап от конкурса "Слоган към Промяна". Организаторът-инициатор на конкурса, г-н Алек Томанов, пише в блога си, че правилата са били леко променени. Това е в частта за гласуването: вместо всеки ден да има по един слоган на 24 часа за гласуване, било решено те да са заедно, в една цялостна анкета за гласуване.

Така всеки има поглед над всички и може обективно да прецени, кой му допада най-много измежду тях. Гласуването ще става по два начина, единия, като отидете в блога на А.Томанов и кликнете банера на конкурса. Втория е директно отиване към страницата за гласуване.

Гласуването ще се проведе до предварително зададената дата 30 април. И понеже слоганите са 12 на брой, от 30-ти нататък (във втория кръг на гласуване) ще има само три слогана. Тези с най-висок вот от предния етап. Един от тези три ще бъде победителят. Като в този етап на гласуване (имам предвид последния) слоганите ще запазят предните си гласове, а новите само ще бъдат добавени към тях.

Всеки интересуващ се и разбиращ смисъла на инициативата свободно може да изпраща тази информация на познати и приятели, които биха имали интерес или желание да гласуват.

А ето и самите "участници" в конкурса, именно слоганите, между които можете да избирате; някои от тях са доста духовити и остроумни:

Гласуването е свобода: бъди свободен, бъди себе си!

Ако искаш Доган да ни управлява отново - не иди да гласуваш!

Гласувам, значи сам определям бъдещето си

България има нужда от моя глас

Гласувай - За Твоята България

Кажи: НЕ на Статуквото, ДА на Промяната

с ВОТ да удавим мъката

Като гласуваш избираш приятели! Само с приятели можеш да направиш живота по-добър

Правото да гласуваш е силата ти да дадеш равни права на хората

Надежда всяка оставете - Бюлетината си вий пуснете!

Гласувам - следователно съм свободен

Победи безразличието - гласувай!


Това са възможностите за избор и на слогани. Може да проверявате отвреме-навреме за новини по правилата на конкурса.

Включете се в гласуването и в пополуляризирането на ценната инициатива на този млад човек, който, макар че живее извън България, в друга страна на Европейския съюз, е изпълнен с най-активно гражданско съзнание и с чувство на тревожност за актуалното състояние на страната. И затова всеки ден работи с мисълта за България, мъчейки се да допринесе поне с каквото може за бъдещия просперитет на родината ни, т.е. за нейната окончателна и безвъзвратна европеизация.

1 коментар:

Анонимен каза...

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=348298
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2085311 - срам :)