Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 10 май 2009 г.

Време е да се ядосаме, време е да се обединим, време е победим!

Лидерът на СДС Мартин Димитров е написал в блога си емоционално обръщение към членовете и симпатизантите на СДС, което така ме възхити, че решавам да го препубликувам изцяло: СДС е там където са седесарите. Ако си спомняте когато М.Димитров беше избран, аз в свой коментар посочих, че независимо от безспорните му лични качества, нему няма да му е леко, понеже ситуацията в СДС е крайно тежка.

Изразих съмнение тогава дали Мартин ще има нужните за преодоляването й лидерски качества. Текстът по-долу показва, че моето съмнение не е било основателно: в най-тежка ситуация Мартин Димитров показа нужните лидерски качества, взе вярна позиция. Младият лидер на СДС Мартин Димитров доказа на дело, че е един от най-добрите лидери, които СДС е излъчвало. А ето сега и самия текст:

Скъпи приятели, членове и симпатизанти на СДС,

Обръщаме се към вас, защото демокрацията е в опасност.

СДС е партията, която промени България. Изтръгна я от комунизма, създаде демократичните институции и отвори вратата към Европа.

Днес отново ни връщат в челюстите на тоталитарната власт. Днес срещу демокрацията се води война.

Страхът от обединената десница накара Станишев, Доган и техните еничари- Бисеров, Юруков и Радонов, да извършат безпрецедентен натиск върху българския съд и да попречат на регистрацията на СДС.

След като ограбиха парите и бъдещето на България, днес управляващите се опитват да откраднат и символа на българската демокрация. Доган и Станишев създадоха корумпирана и престъпна антибългарска върхушка, готова на всичко, за да се спаси от правосъдие и раздаване на справедливост.

Войната им е обречена.

СДС не е административна процедура. СДС е проектът за модернизация на България. Днес този проект е Синята коалиция.

СДС е сърцето и душата на това обединение - водач на листата за европейския парламент е Надежда Михайлова, а съпредседател на коалицията е Мартин Димитров – председателят на СДС. Решението за това участие е на Националния съвет и на Националния изпълнителен съвет на СДС. Макар и формално СДС да не е в регистрацията на партиите, създаващи Синята коалиция, членовете и симпатизантите на СДС ще имат възможност да гласуват за своята партия. Политическият изход е активно участие в кампанията и гласуване за Синята коалиция. Ще защитим демокрацията.

Време е да се ядосаме.

Никакви юридически капани няма да ни спрат.

Време е да се обединим.

Никакви политически репресии няма да ни изплашат.

Време е победим.

Няма коментари: