Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 21 май 2009 г.

Няколко снимки на Иван Костов от "митинга" в Асеновград днес

6 коментара:

Анонимен каза...

Знаете ли, г-н Грънчаров, понякога много сте ме дразнели и съм ви ругал в коментарите и сигурно пак ще го правя, обаче да знаете, вие сте много ценен човек и ви прави чест, че имате такава непримирима позиция и си я остоявате, дори тя да не е харесвана. Да сте жив и здрав!
Sparhawk

Паладин каза...

Голяма масовка е било като гледам:)

Ангел Грънчаров каза...

Не съм снимал присъстващите на митинга, пропуснах този момент; снимах само ораторите; а последните две снимки са след свършването на митинга, и там на пейката седят Иван Костов и Иван Кирков; така че не си правете заключение от тези снимки колко човека са били на митинга; казах, хората стояха в сянката на дърветата; пък и десните партии не залагат на "масовки", а на по-ценни индивиди :-)

Ангел Грънчаров каза...

Sparhawk, радвам се, че сте осъзнали това :-) Ако човек почне да се мъчи да угажда с мненията си на другите, искайки да бъде харесван, а пък тези други са толкова различни, в резултат почва да губи характер и става гнусно мекотело; по тази причина човек постига твърд характер като е верен единствено на себе си, също на своите разбирания и ценности, а не като се мъчи да угажда на който и да било...

Анонимен каза...

Поне си ги правите нещата от безкористна цел...

Ангел Грънчаров каза...

Защо "поне" :-) То да се правят нещата безкористно съвсем не е укоримо :-) Или у нас всичко трябва да се разбира тъкмо наопаки?! Нима оценяваме като глупак оня, който съвсем не търси изгодата?!