Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 24 юни 2009 г.

Защото сме досадни като комари: получих писмо от самия таваришч Дмитрич!

Преди около час съм получил писмо от Сергей Дмитриевич Станишев! Няма майтап, писмото го публикувам дума по дума по-долу. Е, не е лично до мен, "типово" е, но за сметка на това пък е от личния имейл на министър-председателя. Е, не го е пуснал лично той, ами го е пуснал някой секретар, на който Станишев е дал заплата от държавния бюджет, т.е. включително и от моите пари, за да ме агитира да гласувам за неговата партия. За да води политическа агитация, на за държавна сметка. Сиреч: с моите камъни (пари), по моята глава! Е, ама пък намерил е кой да агитира де; ама фактът си е факт, че опитва. Идиот!

А ето сега и самото писмо. Сигурно го е получила половин България. Има, както се полага, и правописни грешчици. Таваришчите са доста вещи в правописа: министърът на културата затова пише "Збогом!". Сигер по-добре владеят съветския език. Защо ми пише ли? Ами защото преди време зададох въпрос на Станишев, и ми беше обещано, че той щял да ми отговори. Ето сега и отговора, казах, съвсем типов и агитационен е:

Подател: Sergei sergei@stanishev.bg
До: angeligdb@abv.bg
Относно: И защото сме социал И защото сме българи
Дата: Сряда, 2009, Юни 24 17:11:17 EEST

И защото сме социалисти. И защото сме българи

Вчера чух, че кметът Борисов благодарил на своите подръжници, които бяха пратени да викат срещу митинга на БСП в Банкя. Не мога да кажа, че съм учеден. Всъщност това не е нищо ново. За Борисов хората, които не го подкрепят, са негови врагове. Спомняте си какво каза за по-възрастните хора и как ги нарече "лош човешки материал".

Но това са и действия и изявления, които само показват скритите намерения на тези, който имат апетити да управлеват, и те нямат нищо общо с интересите на хората. Ако ГЕРБ и Иван Костов дойдат на власт, те ще приватизират енергетиката ни, болниците и системата за социално осигуряване, което означава и недостатъчно средства за пенсии. Те не се интересуват от това кой ще пострада. Не ги интересува факта, че тази приватизация ще лиши десетки хиляди хо ра от работните им места. ГЕРБ и Синята коалиция казват: "Ако не гласувате за нас, няма да ни пука за вас". И са готови да викат "У-у-у!" и да мятат павета.

Моето послание и това на БСП и Коалиция за България е, че трябва да защитаваме и ще защитаваме всички българи.

В неделя бях в Хасково, където разговарях с инженери, които работят в местната електроцентрала. Те са загрижени за работните си места през тези трудни времена и искат политическите лидери да им предложат сигурност и реални решения за икономиката. Очевидно българският народ не желае политическа агресивност. Той не одобрява негативната политика и иска да живее в нормална, стабилна и демократична България.

Моята мисия и тази на Коалиция за България е да предложим на българите по-добър живот в стабилна и единна България. В тези трудни времена правителството трябва да заеме по-голяма роля в икономиката, а не по-малка. Българите трябва да знаят, че държавата ги защитава, а не разпродава нашите индустриални предприятия и болници.

Ние сме социалисти и през последните четири години възстановихме и направихме нашата държавна по-ефективна. Не идеална, но работеща. Укрепихме икономиката, повишихме заплатите и пенсиите и създадохме столици хиляди нови работни места. Знам, че въпреки, че постигнахме и у дома и в Европа, това не е достатъчно. Хората имат високи очаквания в тези трудни за икономиката времена. И само заедно можем да успеем.

Ние сме българи, горди и трудолюбиви хора, и заедно ще преодолеем световната икономическа криза и ще положим основите на по-силна икономика. Заедно ще спечелим.

Стани приятел на Сергей

Това ми пише таваришч Дмитрич. Намерил кого да лъже и баламосва, горкият. Просто си е загубил времето. Тия неговите при мен не минават. Не съм малоумен или подлец като феновете му. Майната им. Да им отрежем квитанциите, че тая напаст не се търпи вече. Аман от тия наглеци. Като въшки и като насекоми са. Червени паяци. Червени хамстери. Червени боклуци!

9 коментара:

Анонимен каза...

Как пък им идват все такива тъпи идеи... Не разбират ли, че с наглостта си предизвикват обратен ефект?

Календеров каза...

Тъпакът си е тъпак, наречи го комар, лайно, комунист, хамстер, все тая! Тъпичко се получава!...

един каза...

В Хасково няма електрическа централа. Тъпака в неделя беше в
ТЕЦ 2 който е на 95км от Хасково.
Пълен смешник.

Александър Павлов каза...

Хехе. По-банален текст не можа ли да измисли неговия ПР?

Анонимен каза...

e pak vuzrastnite hora .... ne losh material ami izkukali, izbrumcheli cherveni babichki... vsichki komunisti s as bolni mozuci za ideata da se ograbi durjavata i da se razdade na decata na ednovremehsnite komunisti...............

Анонимен каза...

Добави ли го в СПАМ ? :-)

Ангел Грънчаров каза...

Не съм го добавил в СПАМ, щото искам да видя и останалите му изцепки - и да се насладя на тия предсмъртни конвулсии на тоя нагъл съветски малчик, който търпяхме, за наш резил, цели 4 години!

Ангел Грънчаров каза...

На Героги Календеров:

Ако на лайното не му казваме постоянно, че е лайно, то ще почне да ни се представя за паста, и ще почне настоява да го ядем; аз не ща да ям таквиз "пасти" :-)

Анонимен каза...

Ей, и аз получих писъмце. Вече се чувствам специален... само дето не мога да го дишам тоя и цялата му пасмина, която упорито разграбва народа ни. Съд за тройната коалиция!