Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 20 юни 2009 г.

Глас народен, глас Божи: дойде момента да изградим една нова, силна и демократична България!

Реших да избера няколко много силни коментари от безименни, но загрижени за България българи, които намирам на едно място; наредени един до друг, те се превръщат в текст, който никой автор, даже и с най-силно перо, сам не може в никой случай да напише така вълнуващо и убедително; затова, чини ми се, и то без да искам, открих днес нещо като един "колективен", "общонароден" Ботев, ето, вижте, четете, пък се замислете, а ако трябва и се понадигнете от креватите (поне на 5 юли ако не и по-рано!):

Юнаци, вместо да "пеем буйни песни", както е написал Ботев, да вземем да посвършим някоя работа! Нали мъдрият ни народ е казал, че лозето не ще молитва, а мотика! Да хващаме телефоните и да напомним на всеки свой близък и приятел в чужбина, че трябва сам да каже мнението си за бъдещето на държавата ни, ако иска да се върне в България, а не в Булгаристан или Болгарская АССР.

Не е толкова трудно дори да разберем и да им кажем къде са най-близките до тях секции, ако те нямат време да проверят. И всеки от нас да говори с приятели, баби, дядовци, лели, стринки и учинайки и да им обясни какъв е смисълът за тях и за децата и внуците им да се разтръскат и да си направят труда да отидат до изборните урни.

Така правят десетниците и стотниците на Доган, където не могат с къндърми, купуват ги, ако и така не стане - кютек, но целият електорат, от 18 до 118 години под строй си пуска бюлетинката, защото ги отмятат по списък и ако има оттечки, следва пак кютек или разни неприятни изненади. Имам лични наблюдения...

Затова без да се бавим да започваме да загряваме телефоните и компютрите, а също и да си поговорим с малкото ни близки, които останаха покрай нас. Ако се потрудим, може и да успеем.

Виновни за “мафиите“, олигарсите-комуняги и ченгета, корупцията, процентите на ДПС са онези 3 милиона избиратели, които не отиват да гласуват. Те нямат право да мрънкат след това. Българите са спечелили всички битки и изгубили всички войни. Техния шанс ще дойде ако се събудят и вместо да бойкотират изборите, отидат да гласуват, за да не се оставят цигани и турци да ги управляват. Гласувай, българино!
Патриоти, не гласувайте за идиоти!

Капка по капка - вир става, а вир по вир - язовир...

Имам вяра, че макар и много търпеливи (да не използвам друга дума), почваме да проглеждаме. И с отвращение виждаме, че сме изиграни от баш "свои". Ние сме един шарен народ с една Родина и в това ни е красотата. Сега остава и да изградим една нова, силна и демократична България, в която да нямат главната дума хора, компрометирали се в миналото, хора, които не изписаха вежди, а извадиха очи. Бог да ни е на помощ!

"Бой последен е този, дружно вси да вървим!"

Гласувайте, хора!!! Затриват ни като народ и държава!!! Гласувайте или за ГЕРБ или за Синята коалициа! Не разпиляваите гласове за други партии, които по рад причини няма да са в управлението!!! Европа не приема Атака, а и се замислете какви хора са там. ЛИДЕР си е на Доган, не гласувайте за тях! Яне не е Яне Сандански, а е кукла на конци, която се бори да влезе в пврламента за да прави далавери.

Аз и много от моите приятели симпатизираме на сините. Но все още мисля че сме капка в морето. А трябва да станем море, за настъпи желаната истинска и дълготрайна промяна. Гласувайте за СИНЯТА КОАЛИЦИЯ!

Когато се "самоуби" Ахмед Емин, Доган направо се скри от медиите и потъна в мълчанието на своите сараи. Сега обаче стана не само необичайно словоохотлив, но и агресивен в изказа си. Онова, от което се страхува агента на Държавна сигурност, който върти на малкия си пръст България, е евентуалния висок процент на българските граждани, които могат да отидат до урните и да пратят "сребърната лисица на българската политика" в опозиция. А след това думата имат правораздавателните органи, за да разследват далаверите му.

Български граждани, сега вие имате възможност да направите така, че ехидната усмивка на агент Сава да замръзне на лицето му! Или отново циганското и турското население (не съм ксенофоб!) ще има отново близо 100% избирателна активност, а ние ще продължаваме да мъдруваме и философстваме, вместо да вземем съдбата си в собствените си ръце! Всички на изборите! Това е единственото спасение, което все още ни е останало!

Българи-емигранти! Нека на 5-ти да пренебрегнем удобствата и гласуваме независимо колко е далеч избирателната секция от града ни. Ние не сме малко и сме българи.

Нека помогнем на МАЙКА-България и не позволим на червено-турската сган да се гаври още 4-години с държавата ни. Нека и ние да помогнем макар и в странство. НЕ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ!!!

300 000 (триста хиляди) ще гласуват от Турция! Мобилизацията им е пълна! Това си е тяхно право, щом имат паспорти и са български граждани. Проблемът е, че единият милион българи дето избягаха не искат да гласува или извън Турция не им се създават условия да го направят.

На тяхната мобилизация трябва да има българска мобилизация. След това да се премахне двойното гражданство. Който каже, че не е демократично, да ходи да го обясни в Германия, там двойно гражданство няма. Да бъдат така добри, да си изберат на коя държава предпочитат да бъдат граждани.

Спечели ли Доган - край на България! Ако има българи-родолюбци и патриоти да гласуваме, братя! Иначе това проклятие за България ще ни закрие! На урните на 5 юли!

Ако не искате да го гледате тоя наглец Доган отново и отново, дайте да го изхвърлим по правилата на играта - гласувайте!

Радвайте се, викайте ура, Доган пак ще е в правителството: ако не гласувате. Помислете си добре, любители на риболова!!!

Доган е разположил няколко партии фантоми в политическото пространство. Сега се прави на ударен с празнословие, но всъщност е "готов" да мине в опозиция... на хартия. Негови верни хора са ченгесарниците НДСВ, ЛИДЕР, РЗС...

ДПС няма да управлява повече. Но ще прехвърли гласовете си на своето изчадие ЛИДЕР и на Емил Кошлуков. А идиоти българи ги има много. Аз самия познавам немалко, които гласуваха за ЛИДЕР.

ЛИДЕР всъщност е политическият израз на догановите обръчи от фирми!

Бьлгари! Не пишете глупости, а се мобилизирайте за изборите! Всички бьлгари трябва да разберете, че тези избори са битката за Бьлгария и нейното оцеляване в бьдешето като дьржава!

В момента Бьлгария е като една гола, пребита и ограбена проститутка на пьтя за Европа. И това го направиха 2-те Пети колони. Едната, рьководена от агентите на Путин Сергей Станишев и Георги Пьрванов, а другата - от ченгето от ДС Ахмед Доган.

Не гласувате ли всички срещу БСП и ДПС след време Турция и Русия ще си стиснат ръцете на Шипка! Тогава предателите ще бъдете Вие!

Абе Доган на шиш на върти, а ние пак не "виждаме смисъл от гласуването"! Абе какво да каже човек, то си е казано вече: "Прост народ - слаба държава..."

Лудостите на един побъркан маниак: Ахмед Доган. Не искал да го обичаме, трябвало да го уважаваме! Нали чухте тая простотия, дето е изръсил вчера?

Да съм го бил уважавал? Кой пък ти е казал, че искам да ме управляваш? По-скоро аз ще те управлявам като гласувам срещу теб! Впиянчен клоун! Дайте да изтикаме тоя вредител от българската политика, крайно време е, отдавна трябваше да го направим, аме вече не се търпи!

4 коментара:

Анонимен каза...

Нямам нищо против вашето мнение.Но как човек като вас които има претенции да се нарича свободен толкова много роболебничи пред Костов.Така как имате наблудения за електората на ДПС как гласува,така аз сам свидетел на куфарчетата с пари
които от КППтата отиваха на Раковски 134.Как директори на даржавни все още структори бяха натискани да даряват на фондацията на сапругата му.Лично аз сам изритвал от офиса си самозабравили се сини дерибеи заради наглоста им
да ме изнудват за пари.Толкова бяха зле че не погледнаха че това е частна компания.Заради отказа ми
бях посе6таван от даначни,инспекция по труда и кои ли още не.Понеже съм в малак град и се познаваме,проврява6тите ми казваха поради каква при4ина са ми на гости.

Ангел Грънчаров каза...

На никой не раболепнича. Казвам истината, такава, каквото се е открила на мене. Вместо да ме учите как да мисля и да оценявам нещата захванете се първом да научите правописа.

А това за куфарчетата с пари са глупости. Имало е мошеници при всяка власт, не твърдя, че от сините не е имало крадльовци, но пък, моля ви, недейте да обиждате червените, те все пак са шампиони по крадене. А тъпите ченгесарски приказки за това как Костов и съпругата му били крали или изнудвали вече са доста изтъркана песен: ако имаше нещо вярно в тия неща, отдавна да бяха натикали и Костов, и Костова в дранголника. Впрочем, българското правосъдие се произнесе по тия нелепи обвинения и даде присъдата си: неверни, изсмукани от пръстите са, невинни са обвинените от ченгесарските лъжльовци...

Анонимен каза...

Не ви уча как да мислите.Далеч съм от тази мисал.На това за куфарчетата
подчертах че сам свидетел.

Анонимен каза...

Много точно е описана пагубната роля на Русия и Турция в България. Понякога се твърди, че България не била готова за членство в ЕС. Глупости! България и българите доказаха, че са готови за ЕС. Но се оказа друго: ЧЕ РУСИЯ НЕ Е ГОТОВА ДА ПРИЕМЕ БЪЛГАРСКОТО ЧЛЕНСТВО В ЕС (И НАТО). Ето оттам идват проблемите. Оставете ни, не се месете във вътрешните работи на България чрез Петата си колона и много скоро ще стане ясно дали Б-я е готова и в състояние да спазва европейските норми, или не. Без Москва Станишев и Доган не биха могли да просъществуват и пет минути. Впрочем в Москва недолюбват специално Станишев и БСП, но това е друга тема.