Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 29 юни 2009 г.

Бих се радвал на изборите да гласуват повече мислещи българи, а не слабограмотни индивиди

Статията е написана доста интересно и на пръв прочит е логична. През цялото време се внушава, че само г-н Костов може да се справи с проблемите на България. Наистина той е политик с голям опит и като управляващ и като опозиционер, но не забравяме ли че една птичка пролет не прави?!

Да напомням ли кои хора бяха почти до края на неговото управление - Бисеров,Цонев и ред други местни дерибеи, които предадоха Синята идея и скочиха във файтона на Доган? Списъкът на тези седесари е много дълъг. Ето защо идва логичния въпрос - как и с кого Костов ще управлява?

Защо никоя формация не представи предварително своя кабинет с имена, чисти досиета, трудова характеристика, кратка програма като бъдещ министър и т.н.? Може би тогава ще бъде по-лесно на хората да направят своя правилен избор.

Лозунгите са за по-първичните наши съграждани, те не казват нищо, а само развеселяват минаващите покрай тях. Може още по-силно да се крещи колко е лош за България Доган, но това прави ли другите политици автоматично ангели?

Лошият тон, скандалното говорене, безкрайното повтаряне на едни и същи наистина случили се лоши неща на българите, не ни показва, че новите и стари лица ще постигнат добри резултати в бъдещето управление. Вярно е, че никоя от партиите не управлявала втори мандат пълноценно, но това не е случайно.

Хората искат резултати сега и веднага - в техния кратък живот, пълен с проблеми от всякакъв характер. Желая успех на най-достойните българи, а това са тези, които ще изберат хората. Бих се радвал да гласуват повече мислещи българи, а не слабограмотни индивиди.

Автор: dieiem (Коментарът е от блога на ГРАЖДАНСКИЯ ДИСКУСИОНЕН КЛУБ, под публикацията Коя от участващите в изборите партии е “политическа подводница” на догановите обръчи от фирми?)

Няма коментари: