Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 16 юни 2009 г.

Vox populi, vox Dei: микс от реакции на избиратели по повод на агресивно-арогантната избирателна кампания на БСП

Нищичко не съм добавил от себе си. Просто копирах всички тия мнения от едно място и ги подредих във вид, приятен за четене. Смятам, че се получи интересно. Заповядайте:

С какви очи ще се срещате с хората? То бива дебелоочие, бива, ама като вашето никъде го няма. Толкова сте тъпи и нахални, че май ще прогоните всичко читаво от България!

Какво си свършил бре червен мушморок?! Какви ги говориш бре, нещастник?! Няколко невинни трупа от студентския митинг - ето тая я свърши промит полицайско-комунистически мозък!

Не разбрах само, ще ги биете ли хорицата, ако случайно не са разбрали за невероятните ви постижения?

Миков: "Играу съм си на поуицай поуовин мандат. Искам цяу."

Щели да говорят с хората!?!? Че откакто сте на власт, вие не сте спрели. Първо - да обещавате. Второ - да разправяте каква сте я свършили. А хората видяха резултата без да им говорите - последни в Европа по доходи и ниво на живот. За нас, народа става дума, не за вас. Вашия си уровен и доходи хич не са като нашите - там са вашите успехи и постижения. Ако ви се приискат летящи чинии - купете си. И се махайте с тях!

А така. Идете, та да видите дявол по пладне. Случаят "Тича" ще ви се стори като майска роза.

Хората ако разберат какво сте свършили, ще ви избесят, бе Миков!

Що не разговаряхте на 14 януари, ами бихте!

Винаги съм се възхищавал на комунистите-целите насрани, ма засмяни!

Намерихте кога да разговаряте с хората. Когато излязохме на площада, за да ви кажем, че не се справяте, защо не се вслушахте тогава? Защо бихте? Защото за Вас разговор е монолог, при който Вие говорите, а народът да слуша и изпълнява, гадове!

Това наглост ли е или поредната подигравка? Най-интересната част ще е когато ще обяснява защо е заменил предшественика си. Аз си го представям много добре как блещулявим в някой клуб на пенсионера и в типично болшевишки лъжлив стил: "Той си вършеше много добре работата... " Ще ходят да внасят смут в хората, нищо повече!!! А най-неприятното и гнусното е, че те си вярват!!! Това е болестно състояние! Митомани, мегаломани, и клептомани! Те са за лудницата, а не за панделата!

Бихте достойни протестиращи хора пред Парламента и си дрямяхте по РПУ-тата докато обикновените граждани ставаха жертви на всякакви престъпления. Много интересно дали има някой който да не знае какви ги вършите и ще има нужда от обясненията ви.

Аха, значи трябва да мълчите като пукали, защото нищо не сте свършили.

Мазната му усмивка много прилича на премиерската. Просто от едно котило. Как точно ще покажете нещо което никога не се е случвало. Сигурно ще кажете че носите и цялата отговорност за случилото се. Е, как ще покажете как и къде я носите цялата отговорност? В чантите, в мерцедесите или в отчетите. И какво като я носите, какво хубаво ще му се случи на българина от това? Премиера знае: "Здравейте циркаджии" преди време, а вчера "Здравейте, панаираджии". Приликата в израза на снимката и глупостите в текста подсказват едно и също: "Защото сме социалисти"

Мили хора! Два и половина милиона пенсионери и половин милион държавни служители в края на годината остават без пенсии и заплати. Това надроби БСП с неразумните си разходи по време на криза. Когато виждаха, че кризата ни връхлита, те продължаваха дс харчат, сякаш нищо не е било, че и отгоре. Ако се вземе заем от МВФ за запълване на огромната дупка в бюджета, то ще се постави условието пенсиите и заплатите на чиновниците да се намалят с 15-20%. За справка виж Румъния, Латвия и други. Мили хора! БСП направи всичко възможно да усвоим колкото се може по-малко от Европарите. Както правеше и по времето на Виденов. Помите ли го? Младата надежда на БСП...

Мили Хора! БСП за 4 години чрез заменки на гори и апетитни земи докара загуба на държавата за 10 милиарда евро, че и отгоре.

Мили хора! Това не е всичко...

Миков да вземе да се срещне с Галевите братя. Те май говорят на едн език с него, па и с всички комунисти. Пак то и Миковото говорене (ллллллллллл)

Няма коментари: