Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 25 юли 2009 г.

Протестирам против избора на агента-доносник на ДС Божидар Димитров за министър без портфейл на българите в чужбина!

Позволявам си кощунството да напиша в стила на Хилендарския монах:

О, неразумни, слабоумни и тъпоумни поклонници на чалга-историка! Поради что сте така заслепени и не виждате истината?!

Нима малко беше написано в медиите и форумите, та дори се изнесе и в Парламента за предаталската роля на това нищожество Божидар Димитров. Защо все още му се кланяте и боготворите?!

Нима не разбрахте, че не е нито професор, нито учен, а само жалък ШПИОНИН - АГЕНТ НА Д.С.?!

Като българин живеещ със семейството си (осем човека) в чужбина, протестирам пред новия Парламент и правителството против избора на агента-доносник Божидар Димитров за министър без портфейл на българите в чужбина.

Обещавам да информирам европейските държави за неговото досие и агентурното му минало като информатор, клеветник, дезинформатор, шпионин на Д.С. и К.Г.Б., слуга на мафията и олигарсите в България, перверзник и психопат. Както и за шпионските му мисии в европейските държави преди 0ктомври 1989 г.

Този мой акт е продиктуван от загриженост за Родината и българския народ. Българите емигранти бяха и все още са манипулирани и шпионирани от работещите в дипломатическите представителства бивши ченгета. Посолствата гъмжат от укрили се и чакащи да излязат на сцената агенти и служители на бившите тайни служби. Б.Димитров ще играе ролята на куриер между тях и мафията в България.

Той ще бъде проводник не на политиката в интерес на народа, а само на мафията (агенти и служители на бившата Д.С.). Не желая такъв човек да посредничи между моята родина България и моите близки. Ако се случи да бъде утвърден от Парламента и пожелае среща с българите в страната в която живея, ще организирам публичното му изобличаване и демаскиране.

Съветвам и другите българи зад граница да направят същото.

(Автор: Mitko в коментар към За Божидар Димитров, Петък, 2009, Юли 24 12:13)

16 коментара:

Анонимен каза...

Хората, които протестирате срещу Димитров сте едно нищожно малцинство - 4.16 в Бургас и 6,7 за страната и нямате никакво право да тероризирате онези 35,9 в Бургас и онези 39,7 в страната, които предпочетоха ГЕРБ, като бяха напълно наясно с качествата на големия наш историк Божидар Димитров. Ставате банални с тези ченгета, измислете нещо друго де. Що се отнася до това, че ще се оплаквате на запад - go ahead. Много хора в немската администрация са работили за ЩАЗИ, а преди време Тед Търнър обяви КГБ за "нещо като ФБР". Така, че може да се оплаквате само на арменския поп... хаха, ама той едва ли ще се трогне от хора, които се канят да гласуват като едно с ДПС.

Unknown каза...

Понеже все пак Божидар Димитров ще е министър на българите в чужбина, е редно да чуем тяхното мнение. Затова ще си позволя да пусна няколко линка с мнението на няколко български граждани живеещи в чужбина:

http://www.atanas.fr/bg/articles/categories/2008-04-27-01-49-32/185-agent

http://www.nicodile.eu/?p=1764

http://sandolino.blogspot.com/2009/07/blog-post_24.html

Анонимен каза...

Това отново е непредставителна извадка. Сравнете гласовете на българите в чужбина за ГЕРБ и тези за "Синята коалиция".

Анонимен каза...

Ангеле, каквото и да пишеш в блога си няма да докараш сините на власт. Това остава в мечтите ти за следващия век! Хахаха!

Анонимен каза...

Грънч, да не се задавиш от злоба!!!

Ангел Грънчаров каза...

Таваришчи, успокойте се: този текст не съм го писал аз, а съвсем друг човек. Първо проверете, после плюйте: не ща връз мен да падат заслужени от други хора плюнки и храчки! Айде де!!!

Анонимен каза...

То с вас не се знае. Симпатизантите и учениците ви имат подозрително еднакъв стил с вашия...

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, твоето се нарича параноя. Опитай се да разбереш дали не е станало така, че аз да пиша и твоите собствени коментари :-)

Ако има наблизо психиатър не е зле да го посетиш в тази жега, само той ще може да ти каже кой си и дали ти си ти самия...

Анонимен каза...

Присмял се хърбел на щърбел. Кой мисли, че ДС следи блога му и го репресира в училище?

Ангел Грънчаров каза...

Анджък де: ти кво си, нали си върл почитател на ДС и на Божо Телерига?! Нали все това ми повтаряш от сабахлем?!

Таваришч, докъде я докара?! Нима вече се усъмняваш в собственото си съществуване?! :-)

Хич не ти е леко, съчувствам ти: затуй и ти отделих толкова време! То туй, дето го проведох с теб, е особена терапия; нали съм човеколюбец, съжалих те с цел да те отърва от известна част от кошмарите ти...

Анонимен каза...

Грънчаров, ти плащаш ли данъци в България? Не. Нямаш тогава право да плюеш с психопатката си психика по това, което става в българия. Професор бил. Пълен шизофреник и нищожество.

Анонимен каза...

Ангеле, не ставай жалък, запази, ако ти е останало и капката достойнство в продажната душица и ходи да плачеш на рамото на брат Мартин! Такива минжитурки като тебе не могат да го достигнат професора и срещу него да бягат. До днес те съжалявах, но вече ми се струва с тази гнусна кампанийка прекали и минавам в настъпление...България над всичко!

silvercoin каза...

Това не е противопоставяне на сините срещу ГЕРБ, сеирджии такива! Тук става дума за проказа, която се опитваме да изкореним от политиката. Това е борба и срещу простащината и чалгизацията в цялото ни общество.

Бойко Борисов стъпи накриво с тая доносническа политическа курва, Божидар Димитров, и с масонското недоразумение Вежди Рашидов - това трябва да му бъде обяснено.

Анонимен каза...

Въобще не ни трябва такова министерство. Не виждам смисъл да се харчат моите изкарани с пот пари за т.н. "българи" в чужбина.
Българи са тия които са в България, работят тук и се борят за тея против цигани, турци, политици и мутри колкото могат.
Онези са жалки боклуци и дезертьори зарязали родителите си а някои и децата си да ги издържаме ние. Мнение им по който и да е въпрос не ме интересува.
Трябва да се ЗАБРАНИ не само гласуването в чужбина но и на хора които не са живяли поне последните 5 г. в България.

Анонимен каза...

Заглавието е подвеждащо! Бил е агент, но не към Шесто и не е правел доноси. Вземете да се образовате малко преди да сипете сляпа злоба. В ДС е имало множество управления, които са се занимавали с различни дейности!

Анонимен каза...

За съжаление няма избор от Анонимност, а нямам време да си оставям личния имейл и да пренасям препирните от тук в моя живот.
Искам да кажа на другия АНОНИМЕН, КОЙТО ВЗЕМА ПОЗИЦИЯ ЗА Б.ДИМИТРОВ: ТИ едва ли печелиш пари! Те те лъжат, че ти плащат, а ти ги лъжеш, че им работиш! Така беше, така е и сега. Ако продължаваш да го твърдиш - явно просто не знаеш, КАКВО ЗНАЧИ ДА СЕ ПЕЧЕЛЯТ ПАРИ.
По отношение на добре отхранената с***я-ченге-лъжец-крадец-лъжепрофесор-номенклатурен-индивид с много имена, но по документи Б.Димитров- вземете си го в атака, сменете болния Сидеров с него. Вмешно е да заменяте ченге и шпионин с "разузнавач". Детинско и смешно.
И бсп може да си го вземе като почетен член, да го пенсионира със 150 лв. Въпреки, че той сигурно има състояние от иманярство. Някъде някой шегаджия предложи да му измислели министерство на иманярството - АЗ СЪМ ЗА ТОВА! :-)
А на нормалните хора в България и тези в чужбина, този индивид - НЕ НИ ТРЯБВА. Вижте двете групи-подписки онлайн: Това са две групи създадени през последните два дена против назначаването на Божидар Димитров за министър.

http://www.facebook.com/group.php?gid=124638282493
БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА НЕ ИСКАТ БОЖИДАР ДИМИТРОВ

http://www.facebook.com/group.php?gid=219965215634
АЗ СЪМ ПРОТИВ АГЕНТЪТ НА ДС БОЖИДАР ДИМИТРОВ ДА БЪДЕ ИЗБРАН ЗА МИНИСТЪР

Чувствайте се свободни да разгласите навсякъде!