Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 8 октомври 2009 г.

Какво ли са правили мутрите с така нежния ни премиер Станишев, щом са пердашили не кой да е, а толкова мощния бивш министър на полицията Р.Петков?!

Иван Бедров е написал прелюбопитен коментар със заглавие Как да не пребиеш министър, в който, позовавайки се на някаква Справка за корупция по високите етажи на МВР описва случка, при която бившият министър на вътрешните работи, най-страстен почитател на алкохола, се бил натаралянкал на някакъв банкет с бандюги, после се бил скарал с тях, а пък в резултат една по-яка мутра собственоръчно и доста яко, предполагам, била напердашила нашия наперен министър!

Ето по-точно какво пише Бедров, представяйки колкото се може по-реалистично този невероятно пикантен случай:

Сега си представете ситуацията: трапеза, пияни мъже, мутри и министър – нали си го представяте ясно? Няма да ви е трудно. Следващата дума е „свада“. Нищо по-лесно. Пияни мъже на една маса, ако не се скарат, за какво изобщо са седнали заедно! И накрая някоя от мутрите на Галевите пребива министъра на вътрешните работи Румен Петков. Да сте чули за този случай? Да сте чули за осъден? Да сте чули министърът да се е оплакал, че никой не го уважава и че му посягат дори? Не сте чули, разбира се. Мутра пребива министъра на вътрешните работи – тази история е достойна за Холивуд.

Моя милост като прочете това описание се развълнува дотам, че й се наложи да запретне ръкави и да напише следната кратка бележчица:

Така се и полага на слугите на мутрите, каквито са политиците от ранга на Румен Петков: бой, бой, бой, само бой, та да разберат кой е господаря - и кой е само най-жалък слуга, пък макар и облечен във власт, пък макари надут като пуяк; да знаят чия е силата и чие е правото! Неслучайно се твърди, че ако всяка държава си има мафия, само у нас мафията си има държава (с извинение за изтъркания лаф, но това не го прави по-малко верен.)

На мен ми е обаче още по-интересно какво са правили бандюгите и мутрите със самия премиер Станишев, щом са тупали така рутинно не кой да е, а толкова мощния бивш министър на полицията. Като го гледам, горкият, имам чувството, че не са се задоволявали само с най-банален тупаник, ами нищо чудно да са го унижавали сексуално, и то в най-унизителни пози. Съвсем няма да се учудя, ако в някой друг таен и претаен доклад се опише подобна преживелица на наший бивший премиер, който, нищо чудно, изобщо да е склонен да се обижда от сексуално-аналните гаври връз себе си, ами, напротив, да ги желае най-страстно и дори да е предоволен когато някой благоволи да го “изонодова”…

А тук в качеството си на психолог ще добавя само това: констатирам, че в упоритото нежелание на Дмитрич да се раздели с лидерското място в БСП дори и при положение, че вече всички му рекоха, че изобщо не го щат, прозира явна склонност на този херой към мазохистичното сексуално задоволяване. Понеже беше "бит като маче в дирек" на изборите, и ако не беше мазохист, ако не обичаше униженията, щеше веднага да се махне. Но не би, остана, а пък сега се дърпа, никой не го ще, ала още се натиска: това ако не е най-открита демонстрация на мазохистични наклонности, кое друго да е? И ако притурим към тая перверзия и забелязващата се просто око негова склонност към хомосексуалните преживявания, то на това основание подхвърлената по-горе хипотеза за това какво са правили бандюгите на тайните срещи с премиера на бандитската държава България не само че ще се оправдае, но и току-виж се оказала и самата истина.

Което и показва, че наистина живеем в най-сюреалистичната държава, каквато човек изобщо може да си представи - или, по-скоро, каквато изобщо никой човек не може да си представи...

Няма коментари: