Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 18 ноември 2009 г.

Сутрешните Барекови мерзости не престават: колко ли му плащат на туй момче, та се старае толкова?!

Всека сутрин моя милост си има обичай да мине бързо и накратко по всички телевизионни канали, за да зърне де що става и какви мерзости се вършат там; минавам като тайфун, зървам туй-онуй и се махам бързо, щото на ден мога да издържа и понеса само една-две мерзости, не повече. А пък и имам болно сърце, та докторите ми рекоха да се пазя от всякакви подобни дразнители.

Та вчера, минавайки през БТВ, успях да зърна как Береков, мазно и гаднярски усмихнат, рече ето тия знаменателни думи, то рече досущ-следното:

"Тия избори за кмет в София показаха, че РЗС се оформи като втора политическа сила в дясното пространство след управляващата партия ГЕРБ!"

Рече тия думи мазнярят Бареков, гузно преглътна, а пък аз, нали съм серсем, веднага се запитах: колко ли са му платили мутрите, дето стоят зад туй "РЗС", за да изрече тия мерзостни и лъжливи думи? Щото, не знам дали ви е направило впечатление, че най-чест гост на Бареков от доста време не е друг, а Янето, по-чест дори от премиера Б.Борисов; а пък он, Бареков, не крие най-топлите си чувства и любовта си даже към туй Яне, което на по-незаспали хора като мен иде да напомни, че изглежда мутрите, стоящи зад "РЗС", явно му дават доста добри парички на наший нравствен тартор Бареков. С който, впрочем, моя милост тия дни води люта битка за титлата "най-дразнещ блогър" на България.

Мммм, огромна уста имам обаче, заслужавам плесница право в нея, как ли можах да изпусна това?! Щото ето сега, без да искам, си вкарах автогол: мнозина, като прочетат горенаписаното, могат дотолкова да се раздразнят от Барекова, че да идат да гласуват за него! А пък аз не крия, че съм се овълчил да спечеля тая титла, и то най-убедително, и то по най-нравствени подбуди. Поради което и призовах всички мои приятели и познати да идат да гласуват там за мен, та белким успеем да катурнем Барекова от земането на тая поне титла. За което ви призовавам и сега: моля, идете, подкрепете ме, важно е! Аз за момента убедително водя, но виждате как Бареков се старае да ме надмине, всяка сутрин бълва всякакви мерзости от екрана на БТВ, поради което ме е страх, че ще раздразни толкова хора, че като едното нищо да ми отнеме титлата. Затуй, признавам, съм сериозно притеснен, и най-чистосърдечно ви призовавам да ме подкрепите, та да дадем един урок както на Барекова, така и на неговите фенове.

Щото наистина е грозно мерзавците у нас да са все на най-първите места във всички класации. Ето, Бареков води в толкова много класации, че човек не може да ги изброи: пръв дудук на Республиката, пръв приятел на Премиеро и на Янето, пръв приятел, заедно с Гергов, на пловдивския владика, и тъй нататък все в тоя дух. Затуй, чини ми се, е справедливо да го детронираме поне от титлата за най-дразнещ блогър, щото аз, да си признаем, си имам пълното право да я спечеля: ето, сега, предполагам, успях да подразня също доста хора като взех да се меря с нравствен титан като Бареков: то, моето, е пълно безчинство, нали тъй, таваришч Бялгазар Илич?

4 коментара:

Христо Блажев каза...

Почти сигурно е, че към настоящият момент Бареков е уволнен, но това няма да се огласи публично, а ще му се даде шанс да напусне сам.

Ангел Грънчаров каза...

Аз пък съм готов да се обзаложа на каквото искате, че дори и Бареков да напусне БТВ, Бойко Борисов ще му даде апетитен пост, примерно, да стане говорител на правителството, главен надзорник на Светия синод, посланик в Гвиана или някой друг, не по-малко престижен пост. Дори съм готов да направим публично залагане за това какъв пост ще получи скоро найш Бареков от приятеля си Бойко, и да обявим награда за тоя, който налучка с най-голяма точност поста, който ще получи. Аз залагам за това, че той ще ни стане говорител на правителството, и с това откривам облога и наддаването. Кой е следващият?!

Анонимен каза...

Е как е могъл да го каже наистина?! При положение, че ДСБ са на път ДА СПЕЧЕЛЯТ кметското място в Разлог?!

Анонимен каза...

pro4etah te li onq den sarcedatelnata mu statiq ,HRISTO e praw wse edno sam napuska , a mejdo drugoto bat boiko nemu li e kum na bare4eto