Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 26 ноември 2009 г.

Списание ИДЕИ беше представено в авторитетния сайт КУЛТУРНИ НОВИНИ

Списание ИДЕИ беше представено доста подробно за читателите на сайта КУЛТУРНИ НОВИНИ в публикацията

Първи брой на списание "Идеи"

Списание за небезразличните към истината

За отбелязване е, че месец след излизането на списанието това е първата (!) публикация за него. Нито един сайт или блог, нито един вестник, нито една медия, каквато и да е тя, до този момент не е отронила и думичка за състоялия се факт, именно, излизането на списание ИДЕИ. Мълчанието е повсеместно, с такова единодушно внимание не е посрещната даже нито една моя книга, което е добър симптом. Симптом на какво е ще се въздържа да напиша, макар че то се подразбира.

Новото списание ИДЕИ беше представено в две телевизионни предавания в две пловдивски телевизии: в предаването "АЦЕНТИ" на ПЛОВДИВСКАТА ОБЩЕСТВЕНА ТЕЛЕВИЗИЯ и в предаване на студио ПЛОВДИВ на БНТ.

И това е всичко. Тишина. Която мен лично силно ме радва. Явно се ражда нещо толкова значимо, че тоталното мълчание, с което нашата родна публичност посреща новото списание ИДЕИ, е точен измерител на неговата значимост.

Да поздравим раждането на нещо ново, което явно дотолкова е авангардно, че цял месец българската официозна публичност така онемя, че стигна до степента съвсем не знае как да реагира! Аз по-добър знак от този не мога да си представя. Хаирлия да е!

Впрочем, започваме подготовката на втория брой на списанието, което ще излезе в края на януари. Приемам текстове до Коледните празници. Това е засега. Приятна вечер на всички!

Няма коментари: