Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 12 декември 2009 г.

Лъжата за "Невския екпрес" в Русия, вижте доказателствата: не е бил терористичен акт, а инсценировка за такъв!





(Забележка: Виж и чуй видеоклипчетата; за неразбиращите руски език ще се постарая да преведа основната теза в тях на български, което ще сторя в отделно клипче с мой видеокоментар.)

1 коментар:

Анонимен каза...

Русия си остава страната на сценариите, заговорите и дезинформацията. На тези хора не може да им се вярва за нищо. Комунистите могат да съществуват само като непрекъснато сплетничат, конспирират и манипулират. Това с влака хич не ме учудва. А какво да кажем за взривовете в жилищните блокове в навечерието на Втората чеченска война, послужили за повод на самата война? Вече е ясно, че са били организирани от ФСБ на Патрушев. Или лидерите на Чеченската съпротива, които до един са доказани агенти на КГБ и ГРУ. Сигурно ли е например, че Дудаев е убит с насочена ракета, докато говорел по телефона? Дълбоко се съмнявам. По-вероятно е да си живее спокойно някъде в Русия или по света с нова самоличност. А как така чеченските терористки в Норд-Ост в Москва бяха разпознати като чеченски затворнички? Как така изведнъж са се озовали на свобода? Ами като бъдат заставени например и откарани, където трябва. Ако се върнем по-назад, ще видим инсценировката с преврата срещу Горбачов от 1991, сценариите с падането на комунистическите режими 1989, дирижирани от Москва и т.н. В Русия винаги има един скрит пласт и никоя новина или събитие там не бива да се приемат на вяра такива, каквито се представят от официалните медии и власти.