Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 6 декември 2009 г.

Vip Dance Show - само за познавачи на contemporary dance, представление на Галина Борисова

Все още има какво да се направи… този път за климата...

Vip Dance Show - само за познавачи на contemporary dance... или Галина Борисова за възможностите на танца и за това дали той може да промени света... Второ представление от поредица от импровизации за глобалното затопляне, петролните войни, депресията, екологичните проекти и закона за пенсионирането.

Импровизация и танц: Галина Борисова (България).
Без подкрепата на EU.
Продължителност: 50 мин.
Вход: 10 лв.

* намалението важи за учащи, пенсионери и хора с увреждания срещу представяне на съответен документ

За информация и резервации – не по-късно от 2 часа преди началото на събитието на тел. (+ 359 2) 988 81 88, (+ 359 885) 82 85 32 – за мобилни телефони, office@redhouse-sofia.org и на www.redhouse-sofia.org. Продажба на билети се извършва всеки работен ден между 15.00 и 21.00 ч на касата. Резервациите важат до 15 минути преди началото на събитието. Центърът за култура и дебат “Червената къща“ си запазва правото да прави промени в програмата.

"Има неща, които са извън разума и съзнанието. Понякога те са по-определящи за промените на живота, хората и може би за промяната на самите нас. Иска ми се да вярвам, че едно от тези неща може да бъде и танцът. Колкото и на пръв поглед това да звучи абсурдно. Еретиците, опозиционерите, писателите, а може би и някои хореографи имат шанса да развалят установения ред според творческите си възможности. И аз най-искрено се надявам на това."

Няма коментари: