Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 21 януари 2010 г.

Ще спечелите не само едно невероятно приятно време, прекарано в четене, но ще спечелите и смях, знания, философия, свобода и още нещо!

На едно място, в един сайт, продаващ книги, открих кратък отзив на някакъв човек с име Сергей по повод на моята книга ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА (Вечното в класическата и модерната философия). Тази реплика е написана на 14.04.2009 г., т.е. два-три месеца след излизането на същата книга. За мен като автор тия негови думи са направо безценни:

Книгата е хубава. Препоръчвам я силно на всеки един. Толкова е увлекателно писането на Ангел Грънчаров, че дори когато текста е безкраен е приятен за четене.

Той Ви потапя в историята и в мислите си дълбоко, дълбоко и във всеки параграф Ви разсмива с някоя бистра и остра мисъл.

Ще спечелите не само едно невероятно време, прекарано в четене, но ще спечелите и смях, знания, философия, свобода и още нещо! ;)


Тия неща пише този човек на име Сергей, на който съм признателен не за това, че ме е похвалил, а за това, че е разбрал моя текст и е откликнал - и най-вече за това, че има все още у нас и читатели като него. Впрочем, самата книга се продава добре за български условия; продадени са за една година около 50 книги в цялата страна. При положение, че става дума за България и също че авторът на тази книга не се нарича Азис, това е твърде голямо постижение.

Няма коментари: