Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 2 февруари 2010 г.

Драги г-н Премиер, Бойко: точно днес е денят като министър-председател да отдадеш почит на унищожените от комунистите съдби! Направи го!

Текстът по-долу е написан като коментар към статията През нощта на 1 срещу 2 февруари 1945 година комунистите злодейски избиват регентите и министрите на Царство България. Ето какво пише този човек:

Поразява ме лицемерието на Бойко Борисов - дядо му (после се оказа че е прадядо му) бил убит от комунистите.

Когато е необходимо, ползва този факт та да се доказва като антикомунист...

Добре бе, човече, ама нали днес е точно денят като министър-председател да отдадеш почит на унищожените от комунистите съдби - и да оставиш букет цветя точно на този общ гроб, пълен с позора на българските комунисти??!

Едва ли, след прегръдките с Божо Димитров, Бокова, Плугчиева, Парамов, милия агент "Тарасов" (посланик в Хага - Тръпков) и цялата останала комченгесария, пръкнала се по живо по здраво по канцеларии и посолства, след като обяви официално, че енергийните проекти ще съгласуваш с агента "Гоце", изпълняващ в момента ролята на пРезидент, разочарованието е пълно..., лъжата е очевадна!

Но, не се страхувай, нашенецо "има сили" да те избере и за президент...

Написа: Nik

(Забележка: Заглавието натамъних аз, А.Г., имайки бегла надеждица Б.Борисов днес все пак да направи нужното и да отиде да се поклони на гроба, в който е скрито най-голямото комунистическо злодейство; да видим обаче какво ще стане, най-вероятно - нищо. Което обаче пак показва и говори нещо. Говори, ала само за тия, дето имат акълец да го схванат...)

1 коментар:

Ангел Грънчаров каза...

http://www.vsekiden.com/?p=64577