Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 14 февруари 2010 г.

Моят видеоблог постави абсолютен рекорд за брой коментари под един постинг в българския интернет

Преди малко забелязах, че броят на коментарите на едно място във видеоблога ми е достигнал числото 1 014 коментара! Става дума за коментарите под публикацията “Народът лудна по песента „Въх, рамо, рамо“, посветена на генерал Борисов! Пей, Биляно, пей, народе! Отпуши си душата! Ликуй, человечество!”. Смятам, че това наистина е абсолютен рекорд по брой коментари под един постинг в българския интернет.

Не вярвам някъде в български блог да има толкова много коментари. Ако има някъде повече коментари, нека да ми каже който знае. Ще каже някой: да, ама ти не си трил ония коментари, които са "спам" или не знам какво си. Ще отвърна: не е верно, трил съм упорито всички ония коментари, които не са по темата. Може би съм изтрил не по-малко от 200 такива "коментари". Оставил съм само онова, което е свързано с темата - или пък я развива в някаква посока.

Ами наздраве за рекорда все пак! Днес е ден за прошка, затуй: моля за прошка всички ония посетители на блога ми, които по някакъв начин съм ги засегнал - или не съм ги уважил достатъчно. Човек съм, и правя грешки, понякога съм прекалено критичен, много често, за да се разгори дискусията съм принуден да "сипвам масълце в огъня", т.е. да съм прекалено провокативен. Та по тия причини много хора са ми обидени, дори и сред блогърите, когато сме "кръстосвали шпага" по някакъв въпрос. Та ако могат, моля да ми простят. Ако могат, нека да ми простят и ония, които съм засегнал по всякакъв друг възможен начин. Примерно, като съм ги подбуждал към недостойни емоции спрямо личността ми, от типа на завист и пр. Поемам вината и в такива случаи - и понеже искам да си очистя днес душата, моля за прошка всички!

Впрочем, общият брой на коментарите във видеоблога ми е 11 723. А публикациите са 2 242; Излиза, че средно имам по 4-5 коментара на всяка публикация, което по моя преценка хич не е зле. Това означава, че блогът ми е доста дискусионен. Което е и моята цел. Както и да е де... А пък броя на отворените страници, т.е. Total views: 697 228.

Няма коментари: