Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 11 февруари 2010 г.

Кратък обзор на най-важното от изреченото в сутрешните предавания на телевизиите днес, направен от двама приятели в Скайпа

Petar Kamenov: Чух Явор Дачков по телевизията да казва, че трябвало да арестуват и Костов и Атанасов. Аз някъде под материала ти за Костов писах кои трябва да арестуват, не всичките, разбира се. Написах ето това:

Следващата серия: Главни герои: Никола Филчев, Румен Петков, Любен Гоцев... По-следваща: Ахмед Доган, Румен Овчаров, Пламен Орешарски, Милен Велчев, Симеон Борисов... Финал: Георги (Гоце) Първанов

Ангел Грънчаров: Дачков отдавна се продаде на мафията, съвсем логично е да твърди това за Костов и ген. Атанасов. А, ти ли си бил сложил тоя списък? Помислих си, че си ти. Добре си ги подредил, напълно си прав, подкрепям!
Petar Kamenov: Изреди и други, но не пропусна и тия.
Ангел Грънчаров: ГАЛЕРИЯ е вестникът на мафията; току-що това го заяви Едвин Сугарев по бТВ. Браво на Едвин! Оная гъска Патрашкова просъска само, че трябвало да докаже където трябва твърдението си.
Petar Kamenov: Може в горния списък и да съм изпуснал някои, но те не са главни герои.
Ангел Грънчаров: Дачков е парцал, няма авторитет, за нищо не става вече...
Petar Kamenov: Там беше и Огнян Стефанов, които се опита да възрази на Дачков.
Ангел Грънчаров: Огнян Стефанов днес е бил значи в две телевизии.
Petar Kamenov: Снощи При Петър Волгин бяха ген Атанасов и Огнян Стефанов. Направи ми впечатление, че Огнян Ст. казва, че щом излязъл от кома дошли да го разпитват за сайта "Опасните". Изведнъж се усетили, че и докато бил в болницата в кома, в сайта продължавали да излизат материали.
Ангел Грънчаров: Чини ми се, че и неговата не е много чиста; Фрог.нюс изглежда се финансира също от някое бандитско крило.
Petar Kamenov: Дачков развива тезата, че и Бойко трябва да бъде арестуван, защото кариерите им с Алексей са започнали от едно и също място и са вървели успоредно, само че единия е станал министър-председател.
Ангел Грънчаров: Значи от тия думи на Дачков съдя, че се е продал на едното крило на мафията, срещу което сега излиза другото, оглавявано собственоръчно от Бойко.
Petar Kamenov: Опитва се да се разграничи от Алексей Петров, както и новият им вестник.
Ангел Грънчаров: Значи е малко по-умен, щото оная костенурка Патрашкова, която е главна редакторка на мутренския вестник ГАЛЕРИЯ, която е началник на Дачков, се изложи тая сутрин по бТВ, като се мъчеше да защищава работадателя си, именно Алексей Петров...
Petar Kamenov: Ще излизам за кафе. Желая ти приятен ден!
Ангел Грънчаров: Лек ден и на теб!

Няма коментари: