Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 3 март 2010 г.

Ако нашите русофили бяха надделели и тогава, пък и сега, България отдавна да беше не в Европейския, а в Руско-средноазиатския съюз!

Човек не знае какво да рече вече. Пак е 3-ти март. Днес пак ще се произнасят най-прочувствени речи, ще сияят блеснали от немислене ведри очи, разхитително ще се подхвърлят патетични епитети, бедни откъм духовност измъчени клишета, ще ечат в ефира изтъркани баналности, всякакви суперлативи и също лицемерни емоции, показващи единствено разпространеността сред немислещите "народни маси" на някаква абсурдна и отвратителна душевно-нравствена патология.

Начело на тия манифестации на продажничество и на най-крещящо национално самоунижение, в които се изроди честването на 3-ти март особено напоследък, откакто България е член на Европейския съюз, естествено, ще е (п)Резидентът на Республиката Гоце Първанов, довереното лице на Кремъл у Задунайская, тук, няма как, на най-предно място ще са и юнаците от "Атака", които ще си покрещят на воля против Запада и ще покажат с биене на чела в цимента коленопреклонните и челоломните си чувства към "Матушката-Освободителка". Интересно е, че "русофили" у нас в последно време са най-вече вмирисаните от евтина ракия, неумити и невчесани последователи на "Атака", доколкото изобщо още има такива, както и водещите се в бляскави лимузини доверени лица на Северната Империя, които у нас се подвизават като "честни бизнесмени" с кагебистко-ченгесарско-комуноиден корен. „Братята-руснаци“, „освободителите“, „вечната признателност“, преклонението ничком пред Големия брат, който ни мислел винаги доброто и се жертвал за нас единствено заради голямото си сърце. Патриотизъм до шия, ама в пурпурна русофилска мантия. Тържества, овации, ритуали, молебени, облечени с руски униформи ветерани, идилия – как пък кажи-речи никой не проумява гигантската по пошлостта си манипулация, на която сме свидетели? И защо мълчат историците, не разбирам ето това?!

Да, датата 3-ти март е дата, в която е подписан мирен договор между две империи – Руската и Османската. Слага се край на войната, понеже Англия е предупредила руснаците, че ако влязат в Цариград, ще си имат проблеми. В селото Сан Стефано, намиращо се наблизо до Цариград, е подписан договорът, в клаузите на който се предвижда създаването на българска държава. Или възстановяване на българската държава. Четири месеца по-късно обаче е подписан друг договор, с който апетитите на Русия са отрязани и Българско Княжество е създадено само в Северна България. „Освободителката“ Русия с охота подписва този договор, защото самата тя няма особен интерес от създаването на силна българска държава.

Но българска държава не се конституира с тези договори, в които няма наш подпис. Това става по-късно, когато се написва Конституцията. Българската държава и българската свобода особено блясва по-късно, например когато българите против волята на „Освободителката“ съединяват двете части на Отечеството и прокламират единна и свободна България. Но тия неща стават наистина по-късно. Независимостта на Българското Царство е провъзгласена едва в 1908 г. А на 3-ти март 1878 г., оказва се, е създадена територия в просторите на България, намираща се под окупационния контрол на руската войска. Това ли празнуват така разпалено днешните ни русофили? Нима с това искат да признаят, че техен идеал е намиращата се под руска окупация българска земя?!

Та днес наистина една разпалена русофилска оргия ще обхване българските простори. Нито една друга страна не празнува замяната на една окупация с друга, но пак от чужда сила. Една империя е заменена от друга, а на нас пак ни е отредена съдбата на… доминион. Подвасално княжество. И ако нашите русофили бяха надделели и тогава, пък и сега, то България отдавна да беше не в Европейския съюз, а в… СССР, сега ОНД. За това, че сега сме в Европейския съюз трябва да благодарим най-напред на нашите истински патриоти като Захари Стоянов и Стефан Стамболов, които в най-решаващия момент доловиха коварната мисъл на Руската империя да ни прави „Задунайская губерния“ и направиха всичко за да спасят България от едно друго, не по-малко жестоко робство. Аз не знам някой от сегашните ни русофили да вземе да твърди, че руското робство било „по-добро“ от турското. Питайте поляците за това, те ще ви кажат истината, защото са го преживели…

Горките русофили от Атака особено са най-симпатични, наистина. Гоце Първанов усуква, но Сидеров си казва което му е на сърцето. Поради което чистосърдечно си признава кому служи "Атака". На Русия служи и на Путин, ето на кой. И се бори уж срещу „турците“. Забележете добре, не срещу Доган, а срещу… „турците“, които ни били клали, бесели и драли живи. Това е сюблимния момент от свръхпатриотичната му реч. Тази ненавист срещу „турците“, която разпалва разгащилия се наш най-арогантен позьор е нещо, от което трябва да се заинтересува прокуратурата.

Днешните турци не носят капчица вина за това, което е ставало някога. Така че да се насъскват „турци“ срещу „българи“ и да се провокират нови кланета на фона на това, което стана съвсем наскоро в „братска Югославия“ на Милошевич, е крайно опасно в места като нашето, където се иска една искра, за да пламне пожар. Ще го питам тогава къде ще бяга този разпасал се кресльо и позьор, ако успее да разпали пожар или пък нови кланета?!

В Москва ще бяга, къде другаде? Едва ли Сидеров живее с представите на 19-ти век, едва ли е с толкова изостанало съзнание. Просто му е поръчано да играе опасна игра. Аз знам кой му е поръчал тази игра. Лесно е да се досетите и вие. Просто не трябва да му позволим да я доиграе до логичния й финал. Чували сте за масовите гробове в Сребреница, нали? Ако не искате и у нас да има наша си Сребреница, Сидеров трябва да замълчи и да поседи превантивно в затвора за разпалване на междуетническа ненавист.

Иначе пак ще иде в затвора, ама след като по картата на България се появят няколко поне наши Сребреници.

Не трябва да му позволим това, нали така, господин Главен прокурор?!

(Забележка: Виж в тази връзка още и поне това: Да обичаш България не означава непременно желание да я харижем на Русия и също статията на Ст.Стамболов, наречена Защо Русия пречи на Съединението?.)

ВИЖ >>> кн. II на сп. ИДЕИ

4 коментара:

RoujkaBG каза...

Вчера по бНТ слушах Марта Вачкова да разправя, че България НИКОГА не е била под турско робство, че в България имало турско присъствие, каквото си имаме и днес и едва ли не сме първите интерационаалисти- глобализатори в света...Да се чудиш да се смееш ли, да плачеш ли?

Май е дошло време да се сменя гербът на България. Вместо лъв магистрална проститутка, без магистрала. Един сяда на Путиновия, друг се дупи на Европа...и я онождат каруцари и катунари.

Анонимен каза...

http://petko-kovatchev.blogspot.com/2010/03/2.html

Анонимен каза...

глупости

Анонимен каза...

Приятелю, това сам ли го написа или някой ти помогна. В едно друго твое писание по адрес на Гоце, аз те подкрепих но тук... не мога.
Аз смятам, че Български национален празник трябва да бъде 15 юни. Какво ти говори на тебе датата 15 юни. На 15 юни 1826 г. Османският султан Махмуд ІІ забранява военният орден на еничарите и тяхният духовен орден "бекташията" на деришите. Тази дата би трябвало да се празнува и в Европа защото с този акт Османският Султан Махмуд ІІ също както и своя френски колега Луи VІ хубави през 1307 г. слага край на своята империя.
Сега разгледай сайтът http://zora.freeservers.com/menju.htm и в него ще видиш как еничарите тамплиери от най големи врагове на Европа - изведнъж стават френски еничари-масони в Белградската еничарско-масонска ложа "Али Коч". Ще разбереш, че и много български френски еничари са членували в нея.
След това прочети "Тайни общества и подривни движения" на Неста Уебстър. Книгата е писана през 1912 г. и е преиздавана повече от 11 пъти - а самата авторка е обучавала кадри на Английското разузнаване за това как да си пазят кралството от подривни движения - и затова ги има. В края на тази книжка ще прочетеш, че същите тези масони участват а най-вероятно инициират революционните движения на балканите съвместно със своите братя антихристи еничарите.
Прочети книжката "Масонската ложа и братството на Левски" - http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=16868
Останалото ще разбереш от нея. Разделителната линия в Европа и в света е Френската революция. Когато в България се делят на русофили и русофоби - то това е само за местна употреба. В Европа отдавна са разделени на франкофони и германофили. Това определя и следващите войни и военни коалиции по света. Българските тайни общества са създадени в Инстамбул и в Белград от едни такива хора които... незнам. Това османски князе, това патрони на българската общност в Инстамбул, предприемачи, банкери (лихвари) - малко трудно ще ме убедите, че тези хора са били роби в Османската империя - по скоро са били бивши християни и бивши българи - еничари. Тези бивши българи са ритани по ниските гъзове от Садък паша - който почи насила ги приканва да отделят Бълагрската църква от Вселенската патриаршия - Садък Паша е полският благородник и френски революционер Чайка Чайковски, приел исляма и службата при Султана за да води война срещу Русия. Тези български революционери които са били готови да влязат в съюз със сатаната за да освободят България - са го направили. Малкият проблем на непросветените е, че договор със сатаната не може да бъде разтрогнат. Българската история която всички сме учили е написана в Инстамбул и Белград. Ложата Али Коч и Белградските управници ту създават ту разпускат българската история според собствените си нужди. Русофили и Русофоби - какво знаете вие за тях? Прочетете версията на Русофобите - "Руски окупационен фонд за създаване на Задунайска губерния". Но това е интерпретацията на едната страна. В тази интерпретация отново се говори са съюз със сатаната само и само царска Русия да бъде унищожена.
1914-1918 г. става сблъсъкът между Френското и Германското масонства. 1917 г. Русия най после е унищожена - и забележете сега - довчерашните български Русофоби - изведнъж стават Съветофили - а Съветския съюз до 1945 г. постепенно заема териториите които са били на бившата Османска империя. 1985-1990 Съветския съюз престана да съществува - възтанови се отново Русия. Познайте днес кои в България отново са Русофоби.