Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 9 март 2010 г.

Първанов е избраникът на мафията - защото е удобен, послушен, готов на всякаква мръсотия и подлост, без никакви морални задръжки

Намерих на едно място коментар, написан от някой си "Филип", който ми се видя показателен за това как възприема нещата народната душа, поради което го и публикувам тук, за да се възприеме от още повече души от същия този народ:

Първанов е обикновен простак. Примитивно парвеню, което постоянно се издънва.

Досега гафовете му бяха прикривани силово от уволняването на Инджев до пребиването на Огнян Стефанов с чукове. И двете бяха много показателни, понеже поводите бяха абсурдни – от нормален журналистически въпрос за мезонета му до случая с общоизвестния трипер.

Последният гаф е още по абсурден. Първанов, който не е нищо друго освен най-скъпо платения безделник в държавата, и който освен с доноси и партийна служба в партията-мафия с друго никога не си е изкарвал хляба, си позволява да се държи с заместник-премиера на България така както не си е позволявал да се държи с министър дори цар Фердинанд. За липсата на елементарно възпитание обаче детството му сред козите в село Сирищник не е извинение. Има много хора прекарали детството си в село, които израстват като видни учени и държавници.

Но Първанов просто си остава парвеню и простак, понеже му липсват каквито и да било качества - освен тарикатлъка на примитивен селски хитрец, докопал се на баницата до мекото. И той е избран от мафията, защото е удобен, послушен, готов на всякаква мръсотия и подлост - поради липсата на каквито и да било морални задръжки.

Ще припомня само личното му ентусиазирано участие в акциите оротив НАТО и в подкрепа на Милошевич и събуждането му една заран като виден натофил. Така че Първанов има бъдеще, но единствено в амплоато на продажник - ако има кой да го купи. Но той е толкова некадърен, че дори няма начин да престане да се издънва, което при една свободна конкуренция за избраник на мафията е тежка задача.

Защото тъп простак няма да и върши никаква работа. Късметът му беше дотук. Готов съм да се обзаложа на бутилка водка, че Гоце не е в състояние да влезе в следващия Парламент с новосъздадена партия. Така че ще трябва да се бори със Сергей за БСП-лидерство и толкова.

Но Гоце не е за ожалване – награбеното, ако не милиарди, то много милиони, не подлежи на съмнение. Синчагите му не напразно са съдружници на Кирил Добрев – един от най-безогледните престъпници в БСП.

Posted by Филип


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2010 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

ВИЖ >>> кн. II на сп. ИДЕИ

7 коментара:

remont n apokrivi каза...

remont na pokriwi hidroizolaciq na pokrivi.poveche www.etlubo.com

silistar каза...

Точно така! Възхитително противен простак!

Анонимен каза...

Аз пък мисля, че Дянков е пълна откачалка. За това говарят многото му изцепки по медиите като се почне обвинението му към радиожурналист от Дарик радио, че е длъжник към бюджета, мине се към тъпата идея да се вземе резерва на БНБ и да се депозира в търговски банки за да се използват високите лихвени проценти на банките , та се стигне до сегашната ситуация. Да не говорим, че се мисли и за Брад Пит.
По отношение на Първанов ... ми той върши също толкова работа колкото и любимия на седесарите Петър Стоянов, та дори и повече (Българската Коледа е идея на Първанов). Само че седесарите (това са хора които за една нощ станаха "демократи", а ги нямаше никакви преди 10 ноември ) се пръскат от яд, че Първанов кара втори мандат и им е като трън в очите.
Относно изнесената стенограма в медиите.....е нали искаме прозрачност по обсъждането на въпросите на деня.

Анонимен каза...

Прозрачност се иска само когато е удобно за ББ и неговите хора. Как така ще си позволява някой да ги черни?! Време е туй правителство от палячовци да земе да поработи. Ние сме достатъчно грамотни да разбираме какво се е случвало рез годините. Не ни интересува кой е надробил попарата, а как да я как да я изстудим да не я сърбаме вряла.За Дянков то може да е кадърно момомомчето ама банкерството и държавен юджет, е нищо ощо нямат.

Unknown каза...

В кратката ни демократична история няма политик, който да е изкарал толкова много години на върха и да е свършил толкова минималистична полезна работа. Първанов е абсолютен лидер! Ако му проследите програмата, можете да видите душпки от по 6 месеца. Посещенията му в чужбина са или за да ходи на лов или по протоколни срещи. В страната го няма с месеци !

Ангел Грънчаров каза...

Комуноидът се познава най-вече по това, че непрекъснато говори в множествено число, от името на другите, при това изобщо да ги е питал тия други какво мислят...

Анонимен каза...

Комунизма си отиде, комунистите си останаха за жалост.