Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 12 май 2010 г.

Честито ти предстоящо тотално сгромолясване, дарагой таваришч Гоце Первановый!

В блога на г-н Иво Инджев прочетох статия със заглавие Свиня с часовников механизъм, която ви съветвам непременно да прочетете. Там, позовавайки се на агенция БЛИЦ, той превежда следната прелюбопитна информация от битието на г-н Президента, нашият най-прочут ловджия и също така най-страстен лъжец:

Президентът Първанов отстрелял дива свиня извън сезона

Президентът твърди, че трепе главно вълци

Президентът Георги Първанов е бил на лов през юни 2006 г. в района на Попово, където се е проявил като отличен ловец. Остреляната от него дива свиня му е донесла трофей, оценен по стандартите за ловните трофеи на 117.6 точки. 119 точки биха му донесли златен медал. Ловът е отразен в поповския „Местен вестник” от 10.07.2006 година. По това време, президентът е гостувал лично за три дни на кмета на община Попово – Людмил Веселинов. Първият проблем в случая е, че ловът се е състоял извън ловня сезон, коментира пред телевизия EBF юристът Марин Божков. Сезонът за лов на дива свиня започва през октомври и завършва през втората седмица на януари, уточниха от Съюза на ловците и риболовците в България (СЛРБ). Президентът е бил на частно посещение и е ловувал в качеството си на гражданин, а не на държавен глава.

Вторият проблем е, че по същото време срещу кмета на община Попово са се водили няколко наказателни и граждански дела за злоупотреби. Гластност на случая даде общинският съветник от Попово Веселин Несторов. Според него, над президентския приятел е опънат съдебен и политически чадър.

Тази информация на БЛИЦ подбужда г-н Инджев отново да постави въпроса за това убил ли е Първанов узбекски архар или не е; знаем, има много факти, показващи, че е убил, ала той, в своя си изпитан стил, отрече това: "Не съм убил архар!”; по същия начин години наред отричаше: "Нищо общо не съм имал с ДС!"; и понеже на прочутия узбекски лов са присъствали поне петима от включените в списъка на делегацията официални лица, Инджев, превеждайки този списък, поставя на медиите у нас проста задачка: да попитат тия хора дали наистина г-н Президентът е убивал или не е убивал архар; интересен казус, понеже тия в списъка са все приближени на Гоце, ала пък, от друга страна, всичките добре знаят, че дните на гоцевото царстване са изброени, така че нищо чудно някой да признае издънката на тартора си. Та във връзка с това прелюбопитно развитие на казуса с убиването на узбекския козел, омесен сега с новия скандал около бракониерското убиване от Гоце на българска свиня моя милост написа в блога на Инджев следния кратък коментар:

Възхитен съм, че почват да излизат нови и нови факти за злоупотреби на толкова хрисимия иначе наш любимий (п)Резидент таваришч Гоце Первановый! Ще се радвам най-после тоя лъжльо да изгърми така, че да блесне за всички подлата му и гнусна комунистическа същина. Не вярвам да си получи заслуженото според законите, щото той има хора на всички инстанции в българската съдебна система, ала поне поста да сдаде предсрочно все пак е нещо.

Видяхте ли го днес в новините как се държеше? Ами държеше се като настъпена змия, която се опитва да клъцне и да пусне отровата си. Туйто. Честито ти предстоящо тотално сгромолясване, дарагой таваришч Гоце! Дали ще те спасят путинските ти покровители?! Какви ли количества суха пара ще изсипят и тоя път твоите господари на подкупните български медии, за да ти осигурят мълчанието им?!


Бихте ли помогнали финансово една книга за българското образование да бъде отпечатана, да види бял свят? Ако сте способни на такъв благороден жест, вижте: ЗА КОНТАКТ



ВИЖ >>> кн. II на сп. ИДЕИ

1 коментар:

Анонимен каза...

http://svejo.net/story/opinions-and-analizes/708776-dali-naistina-tiq-koito-zashtishtavat-jivotnite-ne-davat-pet-pari-za-horata-#comment_788106