Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 14 юли 2010 г.

Целувката на Юда: Славчо цуна Бойко и получи награда от цели 5 милиона лева!

А ето сега и мнението на гражданите (в това число и пловдивчани) по повод на героическата постъпка на кмета на хилядолетния град (Забележка: за някои по-пиперлии думички и фрази моя милост не носи никаква отговорност - понеже народът, знайно е, винаги е прав!):

пловдивчанин: Браво на Славча! И то само с една целувка!!! 4-5 милиона. А ако направи нещо друго, каква ли ще е цената? Веднага трябва да се командирова Славчо в София да целува когото трябва, та и Пловдив да види държавни пари....

АШ: Славчо досега целуваше само ГОЦЕ - но келепира бил другаде! Така е когато си се объркал и не знаеш на коя икона трябва да се молиш!

Plovdivchani: Най-сетне! Браво на упоритостта на Кмета! Така е, когато искаш добро на града си, а не политически игри! Ний, пловдивчани, освен Операта, се надяваме и улиците да се оправят, и за тая висша цел Кметът ако трябва нека да целува Премиера където се наложи!

хехе: Слафчо, къдя и как гъ целиба Бойкуто та толкоз паре снесе бре, шушумиго :)

фел: Брей всички ще се изредят да го лижат тоя Бойко. Такова подмазване не помня...

Бат'Джоро: Ама аз доколкото си спомням Славчо се целуваше и със Сергейчо. Ако случайно поста на Борисов заеме някой канибал от Нова Гвинея аз ще се радвам да науча, че Славчо е отишъл да се цунка и с него, поне ще знам че повече няма да имаме кмет-курва като него.

даа: Славчо да разгледа внимателно картината на Джото "Целувката на Юда". Гласувахме за него защото ГЕРБ го подкрепи, а този цървул се прегърна с комунистите!

stoletov: А ако му беше пуснал език сигурно 10 млн. щеше да вземе. Пък свирка ако му беше врътнал, направо щяха да заринат Пловдив с мангизи. Да вземем да го пратим този в Русия, да уреди евтин газ, колко му е да удари един минет на Путин?!

Уролога: А бре, Славчо, от такива като тебе Бойко не може да се изпикае бе... Само като го извади и веднага му го лапате... Ама струва ми се не даваш всичко от себе си... Само с лапане не става, ако земеш и да гълташ, нещата може да се подобрят с бюджета...

опааа: Славчо напиши си "Руска федерация" на оная работа и го подай на герберите! Много здраво ще ти го хванат :) Бат Бройко обаче винаги е пръв :)

до опааа: Ти добре си казал, опааа, и умно говориш за оная работа.

оо: По-точнот заглавие е - Славчо Атанасов: "Целунах го на Бойко"

\,,/: Много проста физиономия има този. Преди плюеше Бойко Борисов под път и над път, а сега го бил целунал!!! На това се вика фурнаджийска лопата.

До хе-хе: ГОООЛЯМО ГУСТО, МАЙНА! Признах ТЕ!

Няма коментари: