Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 7 юли 2010 г.

Моята книга БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (Идеи към нашата философия на живота, история и съвременността) вече е достъпна онлайн

Моята книга БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие: Идеи към нашата философия на живота, история и съвременността) вече е достъпна онлайн; тя може да се намери на който и да е от ето тия два адреса:

На ТОЗИ адрес текстът може да се свали в Word-формат, а пък ТУК е достъпен директно - отваря се в своя страница.

Разбира се, книгата може да се намери и в книжен вариант, било като се поръча от всяка интернет-книжарница, било като, да речем, се посети книжарница от веригата ХЕЛИКОН. Смятам, че тия два начина за разпространение на книги (онлайн и "на хартиен носител") не се отричат един друг, а взаимно се подкрепят и допълват. Цената на книгата на хартиен носител е 12 лв.

Ако някой пък желае да си поръча някоя от моите книги лично от мен и да я получи с автограф, това може да стане като посети ето тази страница, където има пълна информация как може да стане това.

Приятно четене на всички, които се интересуват от темата на моята книга, и които, предполагам, ще се зачетат в нея, а тя, както показва заглавието, е: БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА. Интересна ли е за вас една такава тема?


Бихте ли помогнали финансово една книга за българското образование да бъде отпечатана, да види бял свят? Ако сте способни на такъв благороден жест, вижте:

Подписка за неиздадена още книга може да спаси от провал намерението да бъде изобщо издадена

Банкови сметки за подпомагане на блога, на вестник ГРАЖДАНИНЪ и на списание ИДЕИ


ПРОЧЕТИ електронния вариант на излезлите досега броеве на сп. ИДЕИ



ЗА КОНТАКТ

Няма коментари: