Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 16 юли 2010 г.

Каква щеше да е днес България ако изобщо не бяхме попадали под игото на комунизма

3 коментара:

yan каза...

Приемате ли насериозно идеята,че такава е лошата карма на България,защото при покръстването на българите Борис е избил до девето коляно 52 болярски рода,които са били най-будната част от тогавашните българи?Интересно ми е какво мислите за това!

wattie каза...

yan - той не мисли... Това са политически напъни, а те не винаги следват пътя на логиката.

Задайте му например въпроса "каква щеше да бъде България сега ако Германия не беше загубила битката с Русия през Втората Световна Война?". Няма да отговори... Защото е политически некоректно за неговата партия.

Ангел Грънчаров каза...

Да наричате това злодейство на Борис Първи "карма" или "проклятие", определящо лошата съдба на България, е пресилено по моя преценка. Не ми е по вкуса такъв фаталистически детерминизъм; в човешката история според мен има един основен определящ фактор, и той се нарича свобода. Ние сме такива не защото ни е такава съдбата, а ни е такава съдбата защото сме такива. Насявам се ме разбрахте :-) Ути не може да ме разбере, щото е безнадеждно болен от комунизъм комуноид :-)