Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 22 август 2010 г.

Бойко Борисов щял да екстрадира българските роми в Индия и Египет

България ще екстрадира ромите си в Индия и Египет – това заяви премиера Борисов пред националните медии. Пътят за тази стъпка вече е открит след като и французите признаха, че не могат да се справят с тях.

Надявам се, че това е достатъчно доказателство и за Хелзинкския комитет и няма повече да ни досаждат с врели-некипели относно правата на малцинствата и други подобни глупости. За всички вече е ясно, че когато става въпрос за роми има само два пътя: на Хитлер и на Саркози.

Ние избираме демократичния пример на Саркози и след като се консултирах със специалисти от Нешънъл Джиографик, както и със световния капацитет по история на ромският етнос професор Божидар Димитров, който за щастие работи при мен като министър без портфейл, взех решение да ги екстрадирам в техните прародини, а именно Индия и Египет.

Репатрацията на ромите ще се извърши и чрез безрезервната подкрепа на моите приятели от ТИМ, които обещаха да предоставят безплатно самолетите на своите авиокомпании. На всеки ром ще бъде отпусната еднократна помощ в провизии и вещи от първа необходимост, като металотърсачи и месни продукти „Средна гора“, както и бутилка ром, а за спомен от България ще им бъде подарен и по един чушкопек.

Всеки който иска да дари средства, за да подпомогне и ускори екстрадирането ще може да го направи, като преведе желаната от него сума по специално откритите за целта сметки в СИБанк или като изпрати SMS на номер 112 на цена 2,40 лв.

За спокойното протичане на репатрацията ще се грижат доброволци от Атака, БНС и ВМРО, които ще имат за задача да не допуснат заедно с ромите да напуснат страната и редови българи.

(Препечатано от тук: България екстрадира ромите си в Индия и Египет!)

Няма коментари: