Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 23 август 2010 г.

Радостна вест: икономиката се съживява, особено в сферата на траурните услуги и цветарския бизнес!

Прочетох един въодушевяващ текст, именно 300 убити и 1500 ранени само за една нощ! Медиите във възторг! от блога Истината такава, каквато можеше да бъде, към който искам да направя причастни и читателите на в-к ГРАЖДАНИНЪ; затова и го препубликувам тук:

300 убити и 1500 ранени само за една нощ отчетоха от пресцентъра на МВР. Медиите изпаднаха във възторг и излъчваха денонощно репортажи от местата на произшествията.

Бяха сформирани близо сто извънредни новинарски екипа, които да отразят случаите. Новинарските екипи положиха неимоверни усилия, понеже имаше още 3000 изнасилвания, 10000 обира и 100 000 акции на МВР, носещи звучните наименования „Циркаджиите от 1 до 100 000″.

Българите бяха залети с потоци от кръв и сълзи, каращи ги да се чувстват радостни, че са сред оцелелите и да забравят за момент мизерното си съществуване. Министърът на финансите излезе с обнадеждаващото изявление, че въпреки скръбните вести, икономиката се съживява, особено в сферата на траурните услуги и цветарския бизнес.

Премиерът поздрави умрелите, че са се отървали, а на останалите обеща да открие допълнителни гробищни паркове, които да приютят нуждаещите се. Той заяви още, че ще премахне напълно здравните осигуровки като данъчна тежест, но ще въведе траурни такива.

От МВР пък предупредиха, че се очаква повишаване на противоборствата между различните погребални структури и призоваха гражданите да намалят темповете на преселване в отвъдното. Или поне да удължат престоя си в подготвителните болнични заведения, като апелираха за помощ и към здравната министърка - за да назначи по-добре квалифицирани здравни специалисти, които да спомогнат за нормалното и поетапно предаване Богу дух на гражданите.

Шибаният министър обяви, че заслугата за повишаване на смъртноста е изцяло на мощите, открити край родният му град, защото там имало най-много смъртни случаи. Той каза също че се надява това да послужи като доказателство за невярващите, шибани и незадоволени граждани на републиката.

Много чуждестранни инвеститори проявиха интерес към обявените държавни търгове за изграждане на Мавзолеомолове където по-заможните граждани да почиват в мир.

Президентът пък, разбира се, стартира благотворителна кампания „Българската задушница“ с цел събиране на средства за построяване на надгробни паметници на социално слабите и децата от различните социални домове.

Започва и излъчването и на риалитито „Свети брадър“, в което участниците ще се състезават за най-зрелищна смърт, като наградата е гробен парцел за двама плюс безплатната му поддръжка до второ пришествие.

Няма коментари: