Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 7 септември 2010 г.

Изглежда министрите на Бойко, начело с премиера, са си обявили оспорван конкурс за най-голяма и най-вредна глупост, която могат да направят

В Блога на нервната акула прочетох хубав коментар, озаглавен Фантастични чудеса!. Много верни констатации открих там, примерно тази:

В държавата на безкрайните чудеса и необятната дивотия:

- ще спрат автобусните линии между градове с жители, по-малко от 30000. Няма да има повече директни рейсове от София до Банско, Боровец, Албена, Созопол, Несебър и така нататък. Нова стратегия за развитие на туризма. И още по-нова за корупция на ДАП и Министерството на транспорта, тъй като министърът ще отдаде безбройните нови линийки с конкурс.

И т.н., изброява още няколко други факта, за които можете да прочете там; но ето още нещо, което ми се иска да копирам тук, та да го прочетат и читателите на в-к ГРАЖДАНИНЪ:

Това правителство до момента се отличава с проактивната си политика за гонене на чужди инвеститори, противно на всякъв здрав разум и икономическа логика.

- Вежди Рашидов установи, че в тази държава има около 150-200 заслужили човека, и всичките естрадни певци. Освен това направи гениалното прозрение, че приносът към духовното богатство на човечеството се установява емпирично с различни мерки и теглилки по парижкия стандарт. 70 килограма миниатюра, метър и дваесе романи и 16 литра гроздова и ставаш заслужил, по-заслужил и най-народен. Хвала на такива просветители! Останалите да си плащат осигуровките.

- Кметицата (Фандъкова) уволнила и преназначила за една нощ почти целия наличен състав на общината. Целта? Да си получат хората заслужено спестените от отпуска парички. Останалите? Останалите да го духат.

И тъй нататък. Като прочетох тия уместни забележки и критики рекох да подкрепя този блогър, затова написах там следния коментар:

Таман се гласях да пиша нещо за глупостта, която иска да направи министърът на транспорта, и ето че тук всичко е вече казано напълно точно. Продължавам да смятам, че министрите на Бойко, начело с премиера, са си обявили конкурс за най-голяма и най-вредна глупост, която могат да направят.

Състезанието е крайно оспорвано, засега води шибаният министър без портфейл, министър-приятеля, министъра на чудесата и на мощите Бого Димитров, след него май е "мултакът на республиката" Вежди, но и самият премиер има шанс да грабне наградата. Министърът на транспорта, вижда се, също иска да се отличи в туй състезание, а знаем какви ги забърка министърът на яденето, на саламите, на сирената, на киселото мляко. Абе съперниците са много, да видим докъде ще я докарат.

А наградата, заслужената награда, за която се борят (без да си дават сметка какво правят) е... превъзходен ритник по дебелите задници от отново излъгания избирател! Халал да са на тия, които ги избраха, те и да си им берат срама!

Няма коментари: