Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 7 септември 2010 г.

Страдаме от някакви болнави и глупави страсти за надмощие, за превъзходство и пр., все желаем взаимно да се прецакваме - защо така бе, хора?!

Току-що получих този имейл, който отворих с ръка на сърцето, понеже наистина не съм добре и при един друг, при един жесток отговор едва ли бих издържал; слава Богу те отстъпиха и прекратиха договора; ето какво ми пишат:

Подател: M-Tel - Complaint Management
До: Angel Grancharov
Относно: RE: RE: [#2] Dogovorni usloviya
Дата: Вторник, 2010, Септември 7, 17:07:46 EEST

Здравейте,

Във връзка с постъпилото в “Мобилтел” ЕАД Ваше заявление моля да приемите извиненията на компанията за причиненото ви неудобство, свързано с администрирането на Вашия номер. Договор Г1505389 е прекратен предсрочно без заплащане на дължимата по него неустойка. Задълженията по договора, също не за изискуеми от Вас, като за целта издадохме кредитно известие за сума от 30.00 лв. (с ДДС).

Благодарим Ви за разбирането като се надяваме се в бъдеще да ползвате услугите на компанията безпроблемно.

Екипът на М-Тел

Това е. От цялата разправия спечелих само това, че на два пъти ходих в спешно отделение на болницата с проблеми в сърцето (тахикардия) - и все още сърцето ми не е влязло в ритъм. Да видим как тоя път ще се развият проблемите с болното ми сърце. Жалка работа са нашите български реалности, изобщо не щадим човека до нас, и все страдаме от някакви болнави и глупави страсти за надмощие, за превъзходство и пр., все желаем взаимно да се прецакваме - защо така бе, хора?! Хора ли сме, какво сме?!

1 коментар:

Анонимен каза...

фройд формулира двата нагона-агресивния и половия.в природата това е еквивалентно на инстинкта за съхранение на индивида и вида.липсата на ценностнва с-ма-предимно религията,отприщва нагоните.