Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 24 октомври 2010 г.

Бойко, не така се лекува гангрената, от която се е разболял целия БГ пийпъл!!!

Препубликувано от: МОЛЯ ВИ, ДРУГАРЮ БОРИСОВ, БОЙКО БОРИСОВ, НЕ НИ ТИКАЙТЕ КЪМ БСП...

Автор: Иван Спирдонов (wilim)

... откровено Ви моля, другарю Борисов!!! Отивайте си бързо! Преди това отидете в Брюксел и Берлин и намерете Кой да Ви замести! Може и във Вашингтон да попитате! Питайте онзи, дето жена му е "пипната отвсякъде" (Ваши думи за Мишел Обама)!

Защото Тук няма кой да "ни оправи"! Не искаме да гласуваме за БСП, накъдето вървят нещата! Нито за измислени политици, като Яне Янев! Не дай боже - за Болен Сидеров! Обаче Вие прекалихте! Неспособността Ви за управление е очевАдна! Вашата "голяма промяна" върви към логичния си (от самото начало) край!

Самоцелното гонене на измислен рейтинг, преследването на журналистическата любов (тези за 300 лв. ще продадат и майка си), долнокачествените екшъни в стил "ранен Роберт Родригес" и развихрянето на "сиромахомилството", в смисъл печелене на "всенародна любов" чрез предизвикване на омраза към по-успелите - всичко това не решава гангрената, от която се е разболял цял БГ пийпъл!!! Тези PR схеми решават само Вашите временни проблеми със самочувствието, Другарю Борисов! Те не решават проблемите на страната Ни, а ги задълбочават!

От самото начало на управлението Ви беше ясно, че няма как да стане! Край Вас, в София и провинцията, се събраха огромно количество политически курви, за които Вие бяхте поредната евентуална печалба от тотото... след много други по-малки печалби и загуби! То... друго и не трябваше да очаквате! Вие ги приехте и "взехте" властта! А оттам нататък - само СРАМ!

Забравихте да попитате Костов или Царя, какво представляват БГ политическите курви! Те щяха да ви кажат, макар и не дотам откровено! Както и да е!

Не ни мислете за глупаци, другарю Борисов! Ние знаем, че не Вие, а "политическите инженери", ситуирани и у нас и в Москва и Вашингтон и Брюксел, са ви помогнали да "вземете" властта! Затова Ви (Ни) и натресоха... хмммм... експерти като Симеон Дянков, например! Мисленето на този... хммм... експерт, е познато на всеки българин, живеещ малко повече зад граница! Мисленето му, с две думи е такова: "Баси говедата са тия българи!!!!!". Такива са Ви хората, другарю Борисов!

Такава е и еврокомисарката Ви! Последното, което ги интересува, е доброто бъдеще на България! Амаааа... нейсе! Отивайте си, другарю Борисов! Не досъсипвайте съвсем мъничката промяна у българина! Ако останете още малко и съвсем ще заприлича на 09.09.1944!!!!

Сега - защо все Ви викам "другарю"!?! Защото управлението Ви е все в стил ранен комунизъм! И защото все се сещам, като прочета, или чуя за поредното Ви деяние, за един случай:

Преди години пуших в двора на една болница. В момента сменяха дограмата на цялата сграда и правеха външна изолация по проект на ЕС. Към мен се приближи човек на около 60 години и с блясък в очите ми извика: "Еййй, много пара откраднаха тези!"!!! Значи - хората правят окръжната болница по-съвременна и по-топла, а онзи вика - "Еййййй, много пара откраднаха...", тааа... затова Ви викам другарю, другарю Борисов, Бойко Борисов...

И защото наскоро разбрах осъзнах, че мнимата Ви омраза към БСП е истинска... защото онези са "опортюнисти", а Вие сте истински комунист! Затова и повтарям: моля Ви, вървете си!!! Стига ни толкова!!!

1 коментар:

Ангел Грънчаров каза...

Коментари

1.
petkodimoff
около 6 часа

А как - да отрежем болната част ли?

2.
kilikanzer
около 4 часа

аig_db
около минута

При гангрена се реже, се жертва болната част, с оглед на това да бъде запазен целия организъм. Щото ако не се жертва частта, ще загине и цялото. В случая става дума за това, че Бойко не ще да прави реформа (а тя именно съдържа ˝рязане˝ на гангренясали части), поради което е застрашено съществуването на цялото (държавата, страната, нацията).