Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 20 октомври 2010 г.

"Музикалната", с извинение, повръщня, наречена "Химн на Пловдив"



Аз не бях чувал още тоя "химн" и днес коментатори в блога ми ме подтикнаха да го потърся и да го чуя. Щях да падна: майчице мила, хора, таваришчи, ощипете ме, нима е възможно такова чудо, дали пък не сънувам: нима тая простотия е "избрана" за "Химн на Пловдив"?! Боже мили?! В кой век живеят тия, дето гласуваха за толкова гадна, направо мерзостна обида на пловдивчани?! Та това е "песен" изцяло в стилистиката на комунистическите оратории, от които навремето ни се гадеше толкова! Аман от комунистическа наглост!

Виж още, включително и коментари на пловдивчани: РИМУШКИ ИЛИ ИДИОТЩИНИТЕ ХИМН НА МВР И НА ПЛОВДИВ

ХИМНЪТ Е ИЗБРАН - официално съобщение

Ето го химна на Пловдив! Какви са тия простотии с „конкурс за химн на Пловдив“ бе, Славчо?! Я не се излагай повече?!

2 коментара:

Анонимен каза...

Въпросът е защо конкурсът е направен специално Славчев да спечели? Защо цялата общинска администрация работи 2 години, та точно той да стане първи? Какво толкова му дължи някой- кмет, съветник или всички? На кого е направил проф. Славчев такава голяма услуга, че да му обещаят да организират конкурс за него, така перфектно манипулиран, та накрая безапелационно да спечели синът му?
А демагогията беше брилянтна. И накрая с това „талант N1″ ! Дори някой да успее да пребори решението им, остава общественото мнение.
„Е, мръсникът тръгнал да вреди на едно сляпо момиче“
Като по учебник от Полицейската Академия.

Някои зададе ли си въпроса; Какво прави Богдана в залата на Общинския съвет от 8 часа сутринта. Та нали същия ден общинарите ще решават дали да има химн или не.
Ами отговора е ясен. Химна вече отдавна е бил избран и Богдана е поканена да го изпее. Такава гавра и подигравка с труда на толкова много хора не познавам. Всичко , което се направи бе да замаже общественото мнение, а всъщност нещата са били решени. Да си жива и здрава Г-жа Божана Апостолова,ама защо позволи на тези безкрупулни мерзавци семейство Славчеви да те употребят така,да се подиграят с теб и то за без пари дори да си взела?Ама айде Богдана е все пак незряща,но къде сме ние Обществото да я защитим и да защитим собственото си достойнство и честа на ПЛОВДИВ??????????

Айде халал да са му на крадеца Славчев 10 000 лева, които са платени от всички нас и то в условие на криза(ВСИЧКИ РАЗХОДИ СЕ РЕЖАТ,А ЗА ХИМН ПАРИ НАМЕРИХА ИЗЛИШНИ), ама НЕКА МАХНЕМ ТОЗИ СРАМ ,манипулативно избрания „химна“ на Пловдив! Точно този позор ли ще се пуска преди всеки празник в града ни? СРАМ И ПОЗОР!

ето какво мислят пловдивчани за „химна“ :http://himn.blog.bg/muzika/2010/07/08/himnyt-e-izbran-oficialno-syobshtenie.574032#last_comment

Родолюбец ПЛОВДИВЧАНИН

Анонимен каза...

Xaxa, sravnete s tova:

http://www.youtube.com/watch?v=KBt_xuS0Wdo

osobeno ot 1:05 natam. Vsjakakvi priliki sa neprednamereni i sluchaini :):)