Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 16 ноември 2010 г.

По-вредна напаст от комунистите милата България не знае в цялата си многовековна история!

Някакъв шегаджия ми е изпратил покана да се присъединя към Фейсбук-групата Иво Атанасов президент. Явно това ще е новият "непартиен" или "надпартиен" кандидат за президент на новия комунистически мутант на Гоце Първанов, наречен "АБВ". Сиреч, комсомолеца Иво Атанасов по сметките на наглеца от Сирищник требе да играе ролята на наш Медведев, а пък на себе си Гоце, разбира се, отрежда ролята на наш доморасъл Путин. Смешна работа, ала е образец на комунистическа наглост.

Та във връзка с поканата, която някой ми е изпратил, моя милост рече да се присъедини все пак към спомената Фейсбук-група, и то ето на следното основание, което прилежно написах там, на стената на групата, та да се знае от всички и да е документирано защо все пак предприех тази стъпка, която изглежда твърде алогична и парадоксална за мен предвид моите убеждения; та ето какво написах там:

Присъединих се към тази група не защото подкрепям кандидатурата на комсомолеца Иво Атанасов за президент, а защото съм изследовател на лявата политическа психопатология. Държа да се знае това уточнение...

Държа и тук, в блога си, да подчертая изрично защо влязох в тази група, защото там таваришчите може и да изтрият съобщението ми или то да отиде някъде назад и да не се забелязва, пък аз не ща на съвестта ми да се лепне такова мръсно петно: да подкрепям кандидат на комунистическия мутант АБВ на Гоце Първанов!

Та във връзка с кандидатурата за президент на баш неокомунистите на Гоце възниква неотложният въпрос: а кой ще бъде техен кандидат за вицепрезидент? Предлагам такъв да бъде другарката Велислава Дърева, тя е твърда комунистка и заслужава тая чест; те двамата с Иво Атанасов наистина ще бъдат сюблимна двойка. Хайде наздраве да ни са!

Аз се шегувам, шегувам се, но нищо чудно да ни натресат тоя път и тия за президент и вицепрезидент, та резилът да бъде пълен, както едно време това стана със самия Гоце - някой тогава да е вервал, че он ке ни биде госудорственний голова?! Ама на, стана: у нас каквото ДС пожелае, то непременно става!

Майната им! Аман от комунистически наглеци и мерзавци! Проклети да са! По-вредна напаст от комунистите милата България не знае в цялата си многовековна история!

4 коментара:

Mitko каза...

Аман от комунистически наглеци и мерзавци! Проклети да са! По

Анонимен каза...

Здравейте, Angel,
Martina Ignatova коментира вашата връзка.
Martina написа Никой никого не ни "натриса". Започвате с преувеличение. Никой насила не Ви кара да сте член на тази група. За кратко време 2260 човека се приесиъдиниха доброволно. Самият факт,че сте станали член на групата, за да можете да впишете в нея злоба и непочтеност говори МНОГО за Вас. Когато на човек нещо не му харесва - не влиза там, а Вие влязохте за се изплюете - индикация за недотам добра култура. От написаното от Вас става ясно, че не сте особено на ясно с личността Атанасов. ОРЕДЕЛЯЩ ЗА ВАС Е ЦВЕТЪТ И ДОТУК СТИГАТ ВАШИТЕ ПОНЯТИЯ. Аз пък си го спомням Атанасов как в един ден излезе близо 400 пъти за изказвания в Парламента. Спомням си и как пръв поиска оставката на Станишев преди повече от година и разкритикува свои - затова й получи жълт картон.Това, че е съветник на Президента не го прави аналог на него. Къде прочетохте,че Ататаносв е в движението Първанов. Такъв факт няма. Дондуркайте си ГЕРБ, докато все още останат живи хора, защото глада, никаквото здравеопазване, образование и ...да продължавам ли, мисля, че живеете в тази страна и ситуацията е МИКИ МАУС. Четейки Вашите постове, виждам недоволство, прераждащо се в злоба и нито едно изречение с някаква дилема, съвет или предложение. Всеки от улицата го може това. Най-лесно се критикува. Но, начинът по който се прави е отражение на самия критикуващ. Още нещо, което пак не сте доразбрали, а бързате да пишете - Дърева подкрепи движението Първанов. Няма да е лошо преди да "писателствате" да попорочитате поне най-новото, за минали неща вече писах - давате индикация , че не сте на ясно. Инересен е и факта, че пост този пост за Иво Атанасов нямаше такива сложили ръчика - съгласни с Вас.

Анонимен каза...

Здравейте, Angel,
Bobi Ganeva коментира вашата връзка.
Bobi написа Разбира се - положението е такова, каквото е, то е видно и за малките ни деца. Не виждам в какво упреквате Игнатова, затова,че направи заблежека за езика и поведението на Грънчаров ли ? Редно ли е щом не е съгласен с нещо, да му става член за да пише против...на това му се казва подлост. Групата има много простичко и ясно име ИВО АТАНАСОВ ПРЕЗИДЕНТ. Това не е форум за мнения. А група, която събира всички,които са съгласни с нея. Всеки има право на менние. И аз го уважавам. Но, когато го изразяваш невъзпитано и не на място, съгласете - губиш. И в другото е права Игнатова - Грънчаров само критикува - не видях, не прочетох едно изречение умна мисъл-предложение, идея. Е....ДА ПЛЮВАМЕ И НЕДОВОЛСТВАМЕ МОЖЕМ ВСИЧКИ, ПО-ВАЖНО Е НЕЩОТО,КОЕТО МОЖЕ ДА ПРЕДЛОЖИ ЧОВЕК. Да, разбира се вината не е изцяло на ГЕРБ, НО КАКВО НАПРАВИХА - ЦИТИРАЙТЕ МИ ПОНЕ ЕДНО НЕЩИЧКО, ОСВЕН АСФАЛТА, ЗА КОЙТО ПИСАХА,ЧЕ ВЕЧЕ Е ПРОПАДНАЛ И ИМА ДУПКИ. НЕ ЗАЕМАМ НИЧИЯ СТРАНА, НО НЕ БИВА САМО ДА СЕ КРИТИКУВА И ДА СЕ РАЗМАХВА ПРЪСТ. И отново - начина по който е направил коментара си Грънчаров показва неговата нечиста моралност и възпитание. Има си места и начини да си каже мнението, групата е за съгласни с нея...какво прави той там - плюе...е това не е ли гаменско?

Анонимен каза...

Krasimira Nacheva
Оставете Грънчаров, неговият език е такъв, какъвто е! Но вземете по-добре да се запознаете с неговата философия, списанието книгит и учебниците, които издава. Там най-добре става ясно, каква е личността на този човек! Не го познавам лично,... но ми допада позицията му по отношение на състоянието на българското образование днес, което е такова благодарение на пълната апатия и безотговорност на всички властимащи от близо 20 години насам. Този човек се тревожи доста повече от много хора и изразява гражданската си позиция на глас, което не се среща често, а това е достойно за уважение! Не мисля, че асфалта е енинственото нещо, от което трябва да се интересуваме! Прогледнете за масово неграмотните деца, които излизат от училище, съдбата на поколения българчета, които са утрешните граждани на България! Как тези неуки хора ще имат способността да различават ценностите? Как, след като масово не четат и никой не изисква това от тях? А в образованието се наливат доста средства, които не оправдават това, което се вижда накрая! На кого му пука от това изобщо? Иначе приветствам идеята на групата ви, да си излъчите президент, но това не означава, че никой няма право на критики! Аз, обаче, не съм съгласна да се отричат явните постижения на едно правителство, колкото и те да не удовлетворяват желанията и възгледите на някои хора. И ето на това му казвам оплюване и отричане на явни качества и постижения! Днес всички сме достатъчно информирани и няма как да си затваряме очите и да вярваме на празни думи! Всеки от вашата група има право на мнение, както и Грънчаров, независимо дали е влязал там, без да споделя вашите интереси и възгледи, а вие трябва да сте по-отворени към всяко мнение, за да проявим интерес и ние, какво точно искате и евентуално да ви станем симпатизанти! Но с отрицание и прахоляк няма как да стане!