Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 19 ноември 2010 г.

Американският посланик натиска Борисов да посече безжалостно българската мафия и обслужващия я персонал в лицето на Филчев и Първанов

Тази сутрин случайно попадам във в-к ТРУД и откривам, че в последно време тоя вестник се е превърнал в нещо като частна пощенска кутия за сълзливите оправдания на ония, на които властта сякаш е вдигнала мерника, имам предвид Алексей Петров и Никола Филчев. Явно "ТРУД" прави хубави пари от печатането на тия оправдания, щото набедените в толкова престъпления Филчев и Алексей Петров-Трактора няма да щадят средства, за да се умият някак от мръсотията, в която са затънали.

За тяхна зла участ срещу тях е не само атакуваният от тях по всички линии министър Цветанов, ами и... американският посланик Уорлик, което е накарало Филчев специално да побеснее, щото, знае се добре, ако Америка се изправи срещу някое зло, то няма как да не бъде сразено и пратено по дяволите. Америка разби на пух и прах цялата империя на злото, именно съветския комунизъм, та няколко кирливи байганьовски престъпника като Трактора и Филчев ли ще й се опрат?! Да имат много здраве от мен, но щом Америка е срещу тях, да се пишат вече за смазани, да се смятат за пратени в небитието.

И ето, Филчев мелодраматично кърши лъце и стене в пространното си интервю пред Анна Заркова в ТРУД: Чакам да ме арестуват. В него скандалният главен прокурор, пръв приятел на бандитите и на президента Гоце Първанов (който пък е обезумял дотам, че продължава да закриля престъпника Филчев!), лъже и маже, ала си личи, че вече сам не вярва, че някой ще се върже на приказките му. И по тая причина, като настъпена змия, фърля отровата си на всички страни, та белким успее да клъцне някой от лютите му врагове: американският посланик, вицепремиера Цветанов, германеца Юрген Рот, нашите Едвин Сугарев и Никола Колев-Босия. Разбира се, Филчев най-много мрази също така и Иван Костов, като тук е спорно кой повече мрази Костов: Филчев или Гоце Първанов. Защо тия двамата одиозници така силно и задушевно мразят Костов всеки, ако все пак и още има някакви работещи мозъчни клетчици, нека отсъди сам.

В агитката на ТРУД и други труженици и "оперативно интересни" приятели на българския бандитизъм като, примерно, бившия вътрешен министър Румен Петков и кагебистът Цвятко Цветков, водят горещи адвокатски прения в полза на мафията, ето, порадвайте се на титаничните им усилия да защитят бандитите:

Румен Петков: Цветанов манипулира Юрген Рот

Цвятко Цветков: Рот е манипулиран и манипулира

А ето и други дописки на услужливите и самотвержени (особено когато ги вдъхновяват дебели пачки пари!) манипулатори от ТРУД:

Уорлик: И опасният Алексей заслужава справедлив процес

Юрген Рот: Май се обърках за Цветанов и Филчев

И прочие, и така нататък. Тоя парцал ТРУД е интересен за четене тия дни, стига човек да се интересува поне малко от психологията на българския бандитизъм: криминален, политически, медиен, всякакъв друг. Бандитите от всички сфери на живота в Отечеството ни неистово се защищават, щото, повтарям, усетиха, че са обречени: срещу тях вече е не някой друг, а самия посланик на Америка. На това се дължи неистовия им вой, вой на обречените на неминуема гибел.

Да видим дали управляващите ще имат смелостта да доведат докрай битката с бандитите, след като получават такава мощна подкрепа от самата Америка. И от Европа, която от години натиска властниците ни да започнат битка с престъпниците. Аз лично се съмнявам, че Бойко Борисов ще бъде докрай твърд в битката срещу бандитския октопод, срещу олигархичната ченгесаро-кагебистка мафия - независимо от мощната американска подкрепа и натиск в това отношение. Защото мафията явно има тайни лостове да влияе на решенията на Борисов.

Ала работата става дебела и така повече не може да остане: нанякъде все трябва да избие. Изходите са два: или-или. Или мафията ще победи, тоя път окончателно, държавата, или държавата, опряна на международната подкрепа, ще ликвидира мафията. Разбра се обаче поне това, че периодът на симбиозата и "мирното съвместно съществуване" на власт и мафия у нас върви към своя заник, към своя край. А бъдещето е пълно с неизвестности...

2 коментара:

Анонимен каза...

Хороший у вас блог! удачи в развитии

Анонимен каза...

Поздравляю вас Старо-Новым годом, желаю вам в новом году успехов и спасибо что вы находите время поддерживать ваш замечательный блог!