Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 11 декември 2010 г.

Мои книги в германски библиотеки

Днес научавам, че екземпляри от мои книги ги има в библиотеки в Германия, примерно в Държавната библиотека в Берлин, също така в Библиотеката на Хумболтовия университет, още също в Държавната библиотека в Мюнхен (снимали са и съдържанието). Заслугата за това е на г-н Христо Беров, пловдивчанин, живеещ и работещ в Берлин, на който тук искам искрено да благодаря за това мои книги да ги има и в Другата България.

Що се отнася до списание ИДЕИ се оказва, че да го има в германски библиотеки (това, впрочем, важи и за българските) трябва да им бъдат доставени по мимимум 4 екземпляра от всеки брой. Ще се опитаме да решим въпроса, който съвсем не е лек, тъй като пощенските разходи за такива пратки могат да бъдат доста скъпи, а пък списанието ни е твърде, твърде бедно.

У нас, разбира се, до този момент все още няма желаещи да спонсорират списанието... не виждам нищо чудно в това; чудното щеше да е да се беше случило противното!

Няма коментари: