Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 8 декември 2010 г.

Комунизмът като канибализъм

Струва ми се, че снимката, сложена за илюстрация (виж Комунистите са много по-лоши от национал-социалистите) показва трупове на концлагеристи жертви на нацизма, а не на добре познатия ни от Солженицин Архипелаг Гулак.

Човешката история от самото начало е поредица от насилие, войни и убийства. Човекоядците, от които ние се отвращаваме, гледат с възмущение на простото изхвърляне на трупове.

Нашите родни български комунисти с прагматичен ум обаче намериха "най-правилното" решение. Всички трупове на убити или загинали лагеристи от "Слънчев бряг" край Ловеч бяха превозвани ежеседмично за храна на свинете в лагер Белене. А народът по това време ядеше евтино свинско месо без да знае истината.

Така кръга се затваряше. Едни правеха доноси за невинни хора. Други ги вкарваха в лагери със звучни имена. Трети за най-малкото провинение убиваха лагеристи и с телата им хранеха животни, които ние всички изяждахме на кюфтета и кебапчета с благодарност към любимата Партията, която се грижеше за нашето благоденствие.

Написа: Don Leo, Атланта, САЩ

Няма коментари: