Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 2 януари 2011 г.

Аджеба: кулите-близнаци в Ню Йорк Бен Ладен ли ги събори - или американските тайни служби?

В моята регистрация във Formspring отвреме-навреме разни хора ми задават въпроси, на които аз отговарям. Има опция въпросите и отговорите да излязат и във Facebook, където да се поведе дискусия по тях. Поставят ми се всякакви въпроси, смислени и несмислени, а много често въпроси ми задават разни комуноиди; ето примерно един такъв въпрос:

Гранчаров защо светът беше окупирал РУСИЯ през 11918 година? За да помогне на царя или да и изсмуче кръвта до последно? И не ми казвайте че са се борели срещу болшевиките. Русия е много апетитна хапка Грънчаров.

Явно не става дума за 11918 г., а за 1918. Както и да е. На такава чистосърдечна форма на изява на комунистически идиотизъм, характерен за комуноидите от наше време, не можах да отговоря иначе, освен така:

Ти си болен, виж наблизо няма ли психиатър. Болестта ти е нелечима: тежка форма на комуноидност. Нелечима е, но хапчетата поне малко могат да облегчат страданията ти, причинени от това, че комунизмът ви отиде по дяволите!

Днес пък гледам, че Kd Nikolov, мой фейсбуковски приятел, е допълнил отговора ми със следната съвсем уместна и духовита при това реплика:

Наистина, страданието му е нелечимо. Все пак има малка надежда с една съвсем нова програма, която се състои в следното: три дни разглеждане на мавзолея на Ленин, три дни разглеждане на Чернобилската централа, една седмица посещение на малки селища зад полярния кръг, три дни престой на блокирано руско летище. Казват, че шансът за излекуване е 90%. Ако и това не помогне - прилага се строга изолация, в краен случай - кастрация...

Сори, не исках да бъда груб, ама това е действителността...

Това казва този човек, с когото се съгласявам напълно. Оня обаче, комуноидът де, не мирясва:

Фалшив си грънчаров фалшив...

Тоя препинателни знаци не знае да туря, аз му ги турям тука за да не се излагаме съвсем. Отвърнах му ето така:

Таваришч комуноид, радвам се, че казваш това за мен; ако комуноид ме похвали, ще умра от срам!

Така му отвърнах, но ето че сега намирам още един въпрос, най-вероятно поставен пак от същия... "другар":

Господин Грънчаров, мислите ли че в България трябва да има пълна национализация. Спомням си думите на Бисмарк казани към руския цар: "Аз няма да дам нито един немски гренадир за тия конекрадци от долни Дунав". Тези думи не важат ли в пълна сила и днес?

Онвърнах му ето така:

Пълна национализация у нас вече имаше, забравил си паметната ера на социализмо-комунизма. И какво помогна тя? Сега сме най-бедни. Национализацията ако е лечение, тогава лечение ще е и отровата в големи дози за болните от настинка, да речем.

Ще завърша с още един въпрос, който, разбира се, не можеше да е друг, а трябваше непременно да е ето този:

Според вас кулите-близнаци Бен Ладен ли ги събори - или американските тайни служби?

Отвърнах му така:

Не страдам от конспиративистки мании. Пълни глупости са приказките, че американците сами си били съборили кулите...

Така ето такива разговори текат там, което свидетелства все пак в какво лудешко общо взето време живеем. Лудешко е, щото има много, твърде много болни хора. Объркани и нещастни хора. Които не се справят със задачата да осмислят реалностите, сред които живеем, реалностите на съвременния свят. Това съвсем не е лека задача, и ето, доста хора съвсем не се справят. И продължават да си живеят в някакъв илюзорен свят, нямащ нищо общо с реалния. Примерно, в света, моделиран според баналните комунистически клишета. Светът на Първанов и на първановци.

Не мога да разбера обаче защо точно нас, българите, са ни налазили толкова много комуноидни червеи? Явно съвсем не сме добри в мисленето, не може да е заради друго...

(ЗАБЕЛЕЖКА: Извинявам се, ако въпросите са задени от различни, а не от един и същ таваришч, но то всъщност при таваришчите личността (персоната) няма никакво значение, та, вярвам, те няма да ми се обидят. Те говорят и пишат не от свое име, а от името на някакъв "колективен ум на духа на самото време", което е несъмнен симптом на напреднала форма на комуноидност.)

10 коментара:

Анонимен каза...

грънчаров,ти си безнадежден случай. Навремето ни тровеха мозъците с пионерски организации,а сега ти ни баламосваш с идеите ти за свобода.Спомни си думите на АЛЪН ДЪЛЕС, отпечатай ги в блога си, и нека побърканите креатури,които те следват да ги четат.И ако тогава не разберат, за какво става въпрос,спокойно ще ви сложа диагноза парализа на мозъка.

Анонимен каза...

Да, често чувaме, че кулите-близнаци били съборени от американските тайни служби. Истината е, зад тази терористична атака стоят тайни служби, само че не тези на Америка, а на РУСИЯ. Международният тероризъм беше създаден и поддържан от КГБ и неговата цел е да бъде дестабилизиран Западът.

11 септември беше извършен от Ал Кайда в сътрудничество с няколко тайни служби от бившия соцлагер, Иран и Ирак. Същевременно Куба подаваше информация за движението на гражданската авиация на САЩ от подслушвателната база в Лурдес. Това не са празни приказки, за това има много данни, факти и индикации, на които няма да се спирам.

Има опасност следващият терористически акт срещу Америка да е с преносими ядрени заряди. Въобще комунистите вече май са „скроили кюляфа” на Америка, виждаме, че и американската финансова система е пред разпад. В момента Америка е най-опасното място за живеене на света, най-добре е тази страна да се напусне незабавно, а ако е невъзможно – изнасяйте се от големите градове и се запасявайте с вода и храна.

Анонимен каза...

Бедни сме,Гранчаров, защото оня самозванец Иванчо Костов,разпродаде всичко на ,,великия запад,, благодарение на което, ние западнахме в калта.А що се отнася до летищата, този тромбоид, дето пише глупости,ще му кажа, че и летищата и в ,,западналата ви европа ,бяха затворени,,.Да жвее РУСИЯ.

Ursus Major каза...

Глупакът си е глупак, дори да е философ по образование

Ангел Грънчаров каза...

Ловецът ме мрази, щото обидих неговия любимец Гоце :-) И съвсем несправедливо ме нарича глупак. Мерси за похвалата: щом за него Гоце е идеал, предпочитам да съм най-долния (глупак и пр.) в неговите очи, щото това значи, че все нещо струвам :-)

Анонимен каза...

г-н Грънчаров, как ще коментирате факта, че Осама НЕ СЕ ИЗДИРВА за Инцидентите от 11.09.2000г?
В сайта на ФБР няма нито думичка за съпричастност на Осама към 11.09.
Издирват го за атентати в Танзания и Кения.
А как ще коментирате способността на арабише терористише да натикат Боинг 373 в отвор на Пентагона, по-малък от самия Боинг 737, про това без да остане нито едно парче от самолета?
Сигурен съм, че ще ми отговорите мнооого филосоФФФски, като кадър на катедрата по Марксизъм-Ленинизъм към ПУ...
P.S.Нямам време и желание за регистрация, казвам се Христо Узунов Йорданов, академичните си титли няма да пиша.

Ангел Грънчаров каза...

Няма да ти отговоря изобщо; на психично болни хора с академични титли не отговарям; хей, ти да не си самия Вучков бе?! Типично в негов стил поставяш въпросите, пък, забелязвам, имате и еднакви ценности... ти бил ли си като него делегат на конгрес на БКП?

Ursus Major каза...

Г-н Грънчаров, знаете ли, любопитен съм за някои неща:
1. Вие не сте ли бил делегат на конгрес/конференция на БКП или ДКМС? Ама никога ли?
2. Никога ли не сте писал хвалебствия за БКП/КПСС до 1989 година? Ама наистина ли никога?
3. Откога психично болните хора без академични титли не отговаряте на психично болните хора с академични титли?

Ангел Грънчаров каза...

Да, Врабчо, ний, нормалните хора, никога не сме правили мерзости и мръсотии като вас, комунисто-комуноидите. Ний просто сме различен човешки тип. Ни мерзости като вас не правим, ние се гнусим от мерзостите, които вие сте правили и продължавате да правите.

Ако изобщо може да се каже, че автентичния комунист може да бъде отнесен към човешкия род. Доста е съмнително това.

Комунизмът е пълна нравствена и човешка дегенерация. Нима са човешки същества убийците, които, примерно, са избили хиляди полски офицери при Катин - с куршум отзад в главата? Ето защо щом е твърде спорно дали комунистите изобщо заслужават да бъдат смятани за човешки същества, то възниква въпроса заслужават ли те едно хуманно отношение в днешно време? И също как следва да им се въздаде да страшните злодеяния, които са извършили - и за които нямат съвест, за да се покаят?! Ако комунистите са зверове, такива зверове, каквито в природата няма - природните, животинските хищници убиват за да ядат, а комунистите убиват ей-така, заради самото убиване! - то наистина възниква въпроса дали към тях не трябва да постъпим както се постъпва с бесните псета?! Тях, известно е, ги убиват с камъни, та да спрат заразата...

Анонимен каза...

Грънчаров, аз научни титли нямам, майтапя се, бре! Виж акронима на името ми (Христо Узунов Йорданов) и ще се сетиш! Ами ако се казвам Петър и съм обикновен помощник фармацевт или бакалин, или IT специалист, пак ли няма да ми отговориш? Няма да отговориш, защото си се дефекирал яко! Аре, със здраве и гледай да не се излагаш повече!
Та кой, аджеба, бутна Кулите!?!
Грънч, ти си безнадежден случай.
Да не си на хранилка при ворллик?
Или просто си тъп?