Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 8 януари 2011 г.

Другарки и другари комуноиди, по-полека беснейте и плюйте да не се задавите и да пукнете!

Иво Инджев е написал коментар със заглавие Храчка в правилната посока във връзка с предстоящия утре, 9 януари, митинг пред паметника на Съветската армия-поробителка в София с искане за демонтажа му. Текстът започва ето така:

Имам чудесно доказателство за обречената на успех инициатива за демонтиране на съветския символ на българската търпимост към лъжата в центъра на София – успехът обаче не се измерва непременно в “бройката” протестиращи или в моменталното постигане на окончателната цел. Има и други критерии…

Озверяха! Спестявам го на широката аудитория в блога, защото тук не е кош за отпадъци, за да публикувам боклучави мисли, някои от които са просто плод на болно и перверзно съзнание (сексуални закани към и семейството ми, закани със смърт в комбинация със сексуални обиди и изтезания и т.н.). Това си е съпътстваща помия, която по принцип се лее в блога ми. Но този път боговете (им) наистина са полудели!

Искам да им благодаря за това – да успееш да побъркаш противника до степен да загуби всякакво самообладание е да го докараш до положение да вие като в предсмъртен гърч, това си и добра новина. Техният вожд и учител Ленин обичал да се присмива на противника капиталист, когото обичал да нарича “полезен идиот” понеже не разбирал как болшевиките ще му прегризат гърлото в резултат на отстъпките им. Но защо да се връщаме чак до Ленин, като си имаме тук малки ленинчета в пропагандата?


И така нататък, идете, прочетете този текст. Моя милост по своя си обичай не се сдържа да не напише понеже това:

Вярно е, другарите се бесни и вече плюят като работеща на бързи обороти и произведена, да речем, в Япония, пръскачка за поливане на ливади. Те много добре разбират, че на изобразените в тоя паметник войници, автомати, пистолети и муниции се е крепило и продължава да се крепи кървавото им комунистическо царство. Паметникът на Съветската армия-поробителка е нещо като олтар на техния комунистически "бог", на който се молят тия другарки и другари с престъпни наклонности. И посягането срещу него сякаш ще пресече жизнените им сили, ето затова са така бесни.

Ето един малък пример в тази насока.

Другарки и другари, по-полека беснейте да не се задавите и да пукнете! На такава възраст сте, че подобна ярост и такива необуздани вълнения са твърде опасни и вредни. Тъй че, таваришчи, щадате се! По най-човеколюбиви подбуди ви го казвам. Ний, демократите, сме човеколюбиви хора. И ви жалим, че сте толкова нещастни...

4 коментара:

Анонимен каза...

Странно и учудващо безочливо звучат тези заклеймяващи комунизма думи от човек, който съзнателно се е поставял в услуга на комунистическата ДС...!? Един доносник, един офицер от ДС нарича себе си сега ДЕМОКРАТ...!!! Нещо повече, сега заема позата на жертва на комунистите... Доносника-палач сега се превъплащава на жертва. Типично за новата демократична България.

Ангел Грънчаров каза...

Кой е този доносник-палач, мила другарко?!

Ангел Грънчаров каза...

Нещо май съвсем си превъртяла?! Комунизмът не оставя без последствия мозъчното вещество в черепа :-)

Анонимен каза...

Да, правилно, и преди, и сега Съветската армия-поробителка е ключова за властта на комунистите. Даже бихме могли да твърдим, че за комунизма ВОЕННАТА МАШИНА Е ВОДЕЩА, а идеологията вторична и служи само за заблуда на масите и външния свят. Затова този паметник е толкова важен символ за комунистите и затова те толкова упорито го бранят.

Бившият полковник от КГБ Виктор Калашников за ролята на военните в СССР/Русия:

„Съветският съюз беше гигантска военна формация. Нейният смисъл не беше икономиката, потерблението или изграждането на социализма. Нейният смисъл беше да окупира територии. В съвременна Русия военните са сила, комплекс, който доведе на власт Путин и неговата клика...РУСКИТЕ ВОЕННИ СА КЛЮЧОВИЯТ ИГРАЧ. Те изработват и изпълняват главната руска външна политика, която е глобална военна политика...Завладяването на територии е обсесия на руската политическа култура...Смисълът на съветската тоталитарна система е мобилизацията на ресурси, подготовката за война... Съветската, днес руската система е създадена за ТОТАЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ...Всеки трябва да бъде мобилизиран, всички ресурси трябва да се включат. Няма никакво значение, че руското общество е сравнително бедно. Общества, изградени върху свобода, не могат лесно да мобилизират всеки. Такова общество реагира бавно...Буржоазията в западните страни е инвестирала в потребление. Ниският стандарт на живот в Русия е нарочен, всички ресурси се насочват към военни нужди. Подобно нещо е непознато в страни като Америка и Канада. Въпреки че тези страни са по-благоденстващи от тоталитарни страни като Русия и Китай, те не могат да насочат ресурсите си непосредствено към военни нужди...Да, Русия и Китай планират съвместно срещу Америка. Това е една военно-политическа комбинация, блок, но не като НАТО. Руският ядрен арсенал е съвместен ядрен чадър за Китай и други страни.”

Приятели, да не си правим илюзии, да не се отдаваме на пожелателно мислене и да погледнем фактите и истината в очите: либералната демокрация не е победила през 1989 и комунизмът не е рухнал. 1989-1991 беше само мимикрия на комунизма с цел да заблуди Запада, че е рухнал. Идеята на фалшивото рухване на комунизма е именно да доведе до РЕАЛНОТО РУХВАНЕ НА ЗАПАДНИТЕ ДЕМОКРАЦИИ. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ КОМУНИЗМЪТ Е РУХНАЛ И НЕ Е ПРЕД РУХВАНЕ, А ТЪКМО КАПИТАЛИЗМЪТ, който наивно се смята за победител в студената война. С всеки ден фактите в полза на едно такова тълкуване стават все по-очевидни.

Виждаме какво става в икономическата област: с (мнимото) рухване на СССР паднаха всякакви задръжки на западните икономически лидери. Те помислиха, че вече няма нужда да доказват превъзходството на западната икономическа система. От този момент нататък можеше да се действа напълно безскрупулно за максимална печалба. В резултат бяха измислени глобализацията и „турбокапитализмът” с всички произтичащи от това последици. Комунистите не са свръхчовеци, да не им приписваме някакви митични сили, способности и възможности, но е факт, че те разбират доста добре капиталистическата система – за разлика от капиталистите, които хич не са наясно с комунизма. Днешната икономическа криза комунистите са я предвидили още преди десетилетия и са готови да я експлоатират. Ако и когато колабира американският долар, ще удари техният час. Идеята е в Америка да настане хаос и най-вече поради финансовия колапс да рухне американската военна мощ.

Положението е много сериозно и опасно, защото Горбачов например в едно интервю от 2006 мисля казва, че за завършване процесите на „демократизация” в Русия са необходими 20-25 години, т.е. 1991 + 20-25 = 2011-2016! Никой не знае разписанието на комунистическите стратези, което сигурно е гъвкаво, но преведено това може да означава, че Русия и Китай ще са готови с военните приготовления около този период – 2011-2016. Бъдете следователно нащрек и не се самоутешавайте с басните за наивници за рухването на комунизма! Самозаблудата е най-опасното нещо.