Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 21 януари 2011 г.

Хакери посегнаха срещу най-скъпото: срещу плодовете на многогодишния ми труд

Два дена хакери-червенушковци атакуват профила ми във Фейсбук и свързаните с него мои имейли. Водя битка за спасяването им, ала силите са неравни и е много възможно от мое име във Фейсбук да се появят съобщения, които нямат нищо общо с мен. Това го пиша за всеки случай, та да се знае. Атакувани са също и блоговете ми, а също и свързания с тях имейл; вчера едва успях да ги спася след многочасова борба.

Сега пиша това за да разбера дали владея все още поне блога си. Общо взето: писна ми. Явно някой се опитва да ме смаже и унищожи. Майната му на този някой. Не ми пука за нищо обаче. Ако ми унищожи блоговете, това означава, че ще унищожи плодовете на многогодишен мой труд. Да иска да направи това, т.е. да убие една личност и да я ограби, да я окраде, го може само гаден комунист. Няма нормално човешко същество, което да може да желае такова нещо. Само червени престъпници и разбойници могат. Друг не.

Поне успях да сваля ("експортирам") файл на блога, та ако се наложи, да го възстановя. Не зная какво ще стане с образователните ми блогове. Комунистите изпитват дива ненавист срещу всичко, което е свързано с личността. В това число и към образованието. Това, че образованието в България е толкова калпаво и фалшиво, е заслуга на другарската-таваришческа напаст. Проклета да е!

Хайде чао! Бързам за работа. Приятен ден на всички нормални хора, които ще прочетат това - ако то изобщо излезе.

2 коментара:

Ursus Major каза...

А откъде знаете, че хакерите са червенушковци, господине Грънчаров?

Ангел Грънчаров каза...

Няма какви други да са. Вредните същества винаги са червени. Вреденето по принцип е червена стратегия. Чу ли че руснаците щели да махат мумията на Ленин? Как оттук-нататък ще живеете без нея?! :-)