Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 9 януари 2011 г.

Комунисти провокират инциденти на митинга при паметника на съветската армия-поробителка в София днес

Току-що чета в блога на Иво Инджев коментар под заглавие Червени контрадемократи предизвикват да бъдат контрирани, в който се казва следното:

На 09.01.2011 г. от 10:30 ч. пред Паметника на Съветската армия в Борисовата градина Младежкото обединение в БСП-София организира мирен контра-протест срещу поредния опит за затриване на българското културно наследство, съобщиха организаторите. Контра-протестът е продиктуван от факта, че инициативен комитет „За демонтирането на паметника на Съветската армия в София“ организира същия ден от 11 ч. митинг пред паметника. (БГНЕС)

Възникват по този повод някои въпроси:

Не могат ли тези активисти да си протестират на друга дата и място или търсят конфронтация? Означава ли това, че при всяка червена публична изява всеки ще има право да ползва прецедента и да организира половин час по-рано контра на тяхната инициатива? Защо паразитират на гърба на гражданска инициатива, за да се изявят, а не организират своя? Къде са “старежите” и защо пускат напред младежите или така искат да покажат приемственост на неадекватността да се защитава рухналия комунизъм? Отсъствието на “старежите”, заменено с младежите, не напомня ли пълната капитулация на комунизма пред логиката на неговото сгромолясване, поради което СССР и производните есесесерчета си заминаха на бунището без никаква съпротива?

И що за “културно наследство” е паметникът на лъжата? Вековната лъжа, вградена като фундамент в идеологията на комунизма, е част от неговата “култура”, това е ясно. Но чак да го декларираш на митинг, който на практика прокламира “да” на голямата комунистическа лъжа – е това е вече върха на неадекватността!

Това пише Иво Инджев в началото на коментара си, но който иска да прочете останалото, да иде при него. Моя милост не се сдържа да не напише следния свой коментар:

Безсрамници! Аман от комунистическо нахалство! Страшна арогантност и безочие! Не зная дали да не хвана влака утре сутринта и да дойда и аз в София, щото на тая червена напаст трябва да се противодейства по всякакъв начин!

Тия комунистически чутури нима не могат още да схванат, че вече сме 21 век?! Да си ходят да живеят на хипотетичната планета „Комунизъм“ начело със своя главнокомандующий Гоце Перванавий?!

И паметника на Съветската армия-крепителка на българския комунизъм да си замъкнат със себе си на своята планета. Халал да им е, нищо че за него е потрошена народна пара!

Това написах там. Сега е късно да тръгвам за София. Понеже няма да мога да пристигна навреме. Но правя поне това, което мога, а именно, да призова:

Софиянци-демократи, моля, идете в 11 часа на указаното място, за да се противопоставите на тая червена свинщина, що искат да направят другарите-комунисти днес!

2 коментара:

Анонимен каза...

Ама стана ли въргал? Дъниха ли го Инджев?

Анонимен каза...

Не бе комуноиде не дънеха Инджев както ти се искаше! Дънеха идеите на бащаткоти ПАРТИЗАНИНА!!! Той слязъл от планината да мародерства, да изнасилсва и да граби от българската интелигенция, от богатите, които могат да печелят с АКЪЛ с ИДЕИ с ОБРАЗОВАНИЕ!!! ПОНИМАЕШ тъпигьоз ПЪРВАНОВСКИ!!! Наследник си на Коми ДС-рска изтривалка! Инджев е наш човек ...човека е АМЕРИКАНСКА СТАТУЯ НА СВОБОДА!!! СТАТУЯ НА БЪЛГАРЩИНАТА...