Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 7 януари 2011 г.

Моят камък в едно излъчващо комунистически зловония блато

Намерих във Фейсбук група, наречена Подхвърляне на яйца към Иво Инджев и Сие. Става дума за "контрапротест" срещу митинга на ония, които искат демонтиране на паметника на Съветската армия-поробителка в София; ето какво пише в обявата на тия "нежни души", които очевидно не могат да си представят София без стърчащия автомат Шпагин над главите на софиянци:

Дата: 09 януари 2011 г. · 11:00 - 14:00

Място: Паметникът на Съветската армия - София

Създадено от ЧЕ ГЕВАРА - БЪЛГАРИЯ, Petya Palikrousheva-Ivanova

Допълнителна информация На 9 януари от 11 ч. Иво Инджев и Сие ще организират шествие и жива верига около Паметника на Съветската армия в София с искане за демонтирането му.

Нека БГ гражданите, без разлика от политическата си принадлежност, подхвърлят и подарят по няколко вмирисани яйца на организаторите на това шествие с цел изразяване на отношението си към тази вмирисана идея!

С вмирисани яйца срещу вмирисана идея!


Туйто. Моля ви, идете там, прочетете какво са написали на стената си тия комунистически кратуни! Невероятно е, но ето, имало все още и такива идиоти! Ето ви един пример; някаква комуноидка с име Мария Томова пише следното:

Незабавно направете и подайте жалба до Евопейския съд и петиция! Без народен референдум не може всеки да си бута, напикава и насира каквото му падне! Само Сините Талибани ли ще са с предимства в тая държава? До кога?

И все от този сорт за воплите и крясъците на тоя комунистическа измет. Ето ви още един пример все от същата другарка Мария Томова, която е най-активна в този форум:

Все едно Китайците да бутат Китайската стена, само защото са против част от историята. Не това, е обикновена скрападжийска метална история!

Ние казваме НЕ на 21 ГОДИНИ БЕЗПРАВИЕ в България! Не на Синята Талибанщина! Не на беззаконието! Не на Талибанското рушене, напикаване, насиране, детонации! Не на рушенето на обществения ред и спокойствие! Излезте и си кажете думата, след като правителството напук на законите в ЕС ви е оставило да живеете в такава КРИМИНОГЕННА СРЕДА И Е БИЛО ГРЪБ НА ГЛАСА ВИ В НАРОДЕН РЕФЕРЕНДУМ!

Не на инквизициите и Тероризъма на Иво Инджов! Да на правовата дъжава! Да на все народните широки дискусии! Да на референдумите! Да на историческите паметници които се пазят от властите навсякъде из Европа днес! Да на цивилизоваността по европейски модел респектираща историческите паметници! Не на Синята Талибанщина! 21 години Синя Талибанщина и Тероризъм стигат!


След като тия тикви, както забелязвате, в озлоблението си вече минават във фалцет, моя милост не можа да се сдържи да не налее още малко масълце в огъня на техния гняв; ето какво написах там, понеже някаква си другарка неизвестно как се беше промъкнала в списъка на моите фейсбуковски приятели:

"Разприятелих" се с лицето Assia Stanislavova Hristova, понеже моя милост не може да има за приятели комунисти и продажници на СССР-Русия, за които българската свобода и независимост нищо не означават, т.е. за които паметникът на Съветската армия-поробителка не е символ на националното унижение на България и българите. Заради такива продажници сме на дереджето, в което сме, понеже за тия 20 години комунистическата кагебистко-ченгесарска мафия граби и унижава народа ни така, както никога в историята си не сме били грабени и унижавани.

Долу паметника на Съветската армия-окупаторка и поробителка на България! Да живей европейска и демократична България! Да възкресим българската свобода, да я измъкнем от подметките на съветско-руския смърдящ ботуш!

Това написах там, сиреч, хвърлих един камък в това излъчващо комунистически зловония блато. Ако искате, заповядайте, и вие ходете хвърлете някое и друго камъче там.

Хвърлянето на камъни в такива блата е единствения начин за вдъхване на някакъв що-годе смислен живот в тях, понеже ще разбуди комуноидните чудовища, спящи там. В резултат на което те, загубили комфорта и топлината на тинята, нищо чудно и да вземат да настинат и да пукнат от зимния студ. Време им е да измрат, щото с тия комунистически динозаври станахме за смях пред целия цивилизован свят - та вече сме в XXI-ия, не в XIX-ия век!

12 коментара:

Анонимен каза...

Благодаря за бързата и адекватна реакция, Ангеле!

Покрай шествието ни срещу ПСА, и изобщо покрай цялата инициатива ЗА демонтажа на вампирското им свърталище, веднага им лъснаха червените маймунски задници. Хайде бутнем ли скоро този огромния топоним в столицата, идва ред на вашия, бургаския, старозагорския и останалите альошовци!!

:)

Приятна вечер и дано се намери някой Иван да почерпи ;-)

Анонимен каза...

"Червената армия бе инструмент на канибалите комунисти. Тя докара на власт българските интернационалсоциалцървулпрогресисти и те от благодарност и направиха паметник. Същите световно известни боклуци управляват България и до днес чрез червените гестаповци от Държавна сигурност и гаулайтерите от комунистическата номенклатура. Те убиха България! Не си прави илюзии - ще поболите десетината имбецилни пенсионери, които ще дойдат да се преброят и ще им попречите да преживеят зимата!"

Ангел Грънчаров каза...

Много добре си го казал, г-н Тодоров! Поздравления! Това е истината, вярно е каквото пишеш! Другарки и другари комунистки и комунисти, няма ли наблизо някоя психиатрия да идете малко да се прегледате, щото такава неадекватност спрямо реалностите на света, в който живеем, е симптом за прогресираща гангрена на мозъците ви...

Анонимен каза...

Радостина-Смарагда написа: "На левите социопати с "любов и омерзение".:))))) Те не са мръднали и на йота в начина си на мислене и действие.Мозъците им са бетонирани. Лесно се разпознават - липсват им нови идеи."

Анонимен каза...

Мария Томова Затова ли Ви учи СССР безплатно г-н Грънчаров? Да го плюете!? Вие сте 1 голяма пародия тогава сам на себе си ))))

Анонимен каза...

Boris Todorov:

Ангел Грънчаров има родители - майка и баща, които са го издържали докато е получавал образование.
За разлика от вас, които ви е правил Ленин и раждала Роза Люксембург и са ви отгледали червените безродници.

Ангел Грънчаров каза...

Понеже на другарите-комунисти всичко им е дала разбойническата им "Партия", и то съвсем безплатно, те друго и не знаят. На мен пък партията им нищичко не ми е дала, а много ми е взела. Тя това правеше мръсната им партия - от едни вземаше, за да дава на своите лакеи. Аз каквото имам съм го постигнал сам и в люта битка с престъпната им партия и нейната разбойническа пасмина.

Ursus Major каза...

Тъпичък сте, Грънчаров, тъпичък ...Верно много мъка имало на тоя свят.
Гледайте си битието на селски даскал, учете сополанковците, че бягството от училище е висша форма на борба за просвещение и демокрация, попържайте едни бивши ченгета, които са във властта и подкрепяйте други бивши ченгета, които са извън нея - и така, докато не постигнете съвършената душевна хармония.

Ангел Грънчаров каза...

Другаря Ловец, не всички можем като Ваша милост да сме червени комуно-капиталистически барони, боравещи с крадени капитали, които в свободното си от плюскане време се занимават като теб с изнасяне на нравоучителни беседи; та некои от нас сме и селски даскали, които учим учениците си предимно на това как да разпознават и да различават комунистическата напаст, превърнала България в най-бедна страна не само в Европа. И така съдействаме на хода на историята, щото когато се появят хиляди млади хора, ненавиждащи комунистическата гнус, една тогава България ще почне да се въззема и да изплува от дъното, където вий, червените разбойници, я натикахте за близо 70 години.

Ангел Грънчаров каза...

Абе, червенушко, и ти като Гоцко си ловец, тъй ли, а? Абе вий селяндурите с комунистическа душица можете ли нещо друго да правите освен да убивате, а? Убивали сте и продължавате да убивате всичко: хора, деца, сърни, врабчета, козли-архари и пр. Ти си обикновен червен хулаган, който убива само врабчета, тъй ли? Много ме съмнява: склонните към убиване убиват всичко, което им падне. Вие, червените, сте били и си оставате убийци, крадци и разбойници...

Анонимен каза...

Длъжен бях да те обичам, Ваня.
Даже кръстих дъщеря си Маня.
Залъкът си давахме насила
на Русия – тая дива сила.

После цели девет петилетки
грабихте уран и руди редки.
Грабихте и жито, папироси…
Зарад тебе ходим голи-боси!

Дружбата ни беше “свята”, “чиста”.
Ние всички хранехме танкиста.
А пък ти ни пазеше със танка
и ни взе последната луканка…

Пазеше и немците, и чехите.
Ние тук възпявахме успехите.
С паметник стърчиш ни на главата
и скверниш небето и земята.

Ангел Грънчаров каза...

Кой е авторът?