Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 25 март 2011 г.

Иде деня на най-големия ни позор в нашата най-нова история

Бойко Борисов все повече взе да придобива черти от мисленето и поведението на венецуелския диктатор Уго Чавес. Примерно с непрекъснатото даване на интервюта и с денонощното бълване на какви ли не простотии. А на моменти се държи досущ като Путин. А иначе чисто и просто си е един най-обикновен нашенски "Търчи-лъжи". Ето един пример от вчера за всекидневните подвизи на нашия прочут политик-каратист:

Тъй като похитителят слуша Радио Фокус, сега понеже го е страх да се предаде да не го застрелят, ако ме чува, дал съм изрични указания - предаде ли се, така както законът повелява, един шамар няма кой да му удари. Ако ме чува да излезе, важното беше да освободи жените. Така че сме поели пълен ангажимент в тази посока - да бъде добър да се предаде жив и здрав.

Немам коментар. Не е и нужно да имам. Сичко е ясно... он ни е Слънце, навсякъде успява да грее. Премиерът-Слънце! Французите имат някакъв си там "Крал-Слънце", ний обаче ги надцакахме най-после...

Загазихме с тоя управник, не че съм имал някакви илюзии около него. Но ето, оказва се, че и ГЕРБ, подобно на АТАКА, изглежда са изобретение на "политическата лаборатория", наречена КГБ. Казано е: "По делата им ще ги познаете", ето, делата му показват, че Б.Б. е рожба и произведение на много, ама наистина много руски пари...

Загадката кой инвестира в "проекта ГЕРБ-Б.Б." вече не е загадка, загадката е разгадана: КГБ и Русия инвестираха, никой друг! Сега разбирате ли защо Бойко Борисов, на "учредителния сбор" на ГЕРБ се обърна към цялата зала и им нареди: "За Първанов никой да не говори! Само аз ще говоря за Първанов!". Безспорна истина е, че Първанов е най-верния слуга на своя кремълски господар. И е най-голям предател на българския интерес. Но за това последното вече има мощната конкуренция на народний любимец, на кумира на българското простодушие, малоумие и безумие, а именно Бойко Борисов.

На едно място намирам призив на една българка, който е твърде уместен в тази ситуация; ето го:

Хайде приятели, нямаме време! Докато ние си чешем езиците, ония "симпатяги" си плетат кошницата.

Трябва да докажем не само на другите, но и на себе си, че комунистите не са успели да унищожат всичко човешко в нас.
(Сиси)

Трябва да се действа, трябва да излизаме на улиците, стоим ли се така, по нашия си табиет, само да мърморим и да се почесваме по главите, ще ни заробят тоя път така, че добро няма да видим. Аман от дремльовци в тая държава: има ли все още съзнателни, разумни, достойни за името човек хора?!

Тия дни ще разберем това. Наближава деня на най-големия ни позор в най-новата история. Денят на пълната капитулация на България пред руското енергийно - и не само енергийно! - робство. Моля, продължавайте да си похърквате, а като отворите за миг очи, погледнете умно, прекалено умно. И после пак се отдайте на хъркането...

Да, наистина иде деня на най-големия ни позор в нашата най-нова история: деня на пълната капитулация на България пред руския имперски хегемон, пред руския империализъм, който иска да ни наложи завинаги страшното си енергийно робство! Нима още не сте разбрали това?

Нима не съзнавате колко е важно да защитим свободата си?!

8 коментара:

Анонимен каза...

Аве Бате Ачо, защо до преди две години беше върл привърженик на министър председателя, сега така го плюеш?...

Ангел Грънчаров каза...

Нещо си се заблудил, таваришч! Прочети какво съм писал тогава, а недей да говориш наизуст - като всеки комуноид...

Анонимен каза...

Благодаря ти Бачо Ачо, че ти ни даваш единствената и непоклатима блага вест!... Благовещение е все пак!....

Ангел Грънчаров каза...

Моля, моля, таваришч, немаше нужда! А вий откога зачитате Благовещение? Нали доскоро тикахте хората в концлагери затуй че зачитаха Благовещение?!

Анонимен каза...

Къде е любимият ви Иван Костов да организира протестите срещу АЕЦ "Белене"?Грънчаров,защо искате гражданското общество да ги организира след като въпросът е политически?Май Костов се плаши от едно реално обединение на дясно мислещите хора.Или пък наивно очаква,че и комунисти могат да застанат срещу АЕЦ "Белене"?Последното не го вярвам - той иначе е хитра лисица.

Анонимен каза...

Много наивно възприемане на качествата на населението на страната, в която живеем, Ангеле! Зрението на овцете е до 30 сантиметра - колкото им е нужно за да пасат. По-далечна опасност те не могат да видят и да реагират (а и реакцията им е да бягат, не да нападат. И това е генетично определено - в ДНК-то на овцете е - не е възможно по никакъв начин да бъде променено (ако има такъв начин, то те не биха били вече овце, а някакъв друг зоологичен вид). Ако очакваш промяна в населението, няма да я дочакаш - НИКОГА! Ще попиташ, вероятно, как се живее с такъв светоглед? Просто взимаш един огромен виртуален чер маркер и драскаш в душата си: от Тимок до Резовска, после - от Сребърна до Беласица... Знаеш какво означава символа, който се получи.

Анонимен каза...

Ачка, а кой инвестира в теб, за да учиш в СССР и тогава не ти се виждага ДС-та и КГБ-та. Не всеки студент - "обикновенна душа" можеше да отиде да следва тогава в БРАТСКАТА СЪВЕТСКА СТРАНА! Аман от фурнажийски лопати! Засрамете се , бе!

Ангел Грънчаров каза...

Другарю, ще ти кажа цялата истина, та белким се успокоиш: моя милост беше изпратен в СССР като таен агент на ЦРУ, бях внедрен там, за да подкопавам любимия ти комунизъм, което и сторих, което и върша до ден днешен. Казвам това, за да не вземеш да получиш някой мозъчен инсулт от напрежение, щото вече, гледам, си почнал да виеш от злоба...