Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 6 април 2011 г.

Оставка на Бойко Борисов: до гуша ни дойде от управлението на руски наемници!

ДНЕС Е ЕДИН ХУБАВ ДЕН ЗА ПОДАВАНЕ НА ОСТАВКА

Ледът се пука, господа съдебни заседатели! Маските паднаха, а отзад лъсна истинското лице на премиерската мисия – да даде кесаревото кесарю. България е руска губерния и ще си остане такава, а правитеслтвото отдава почест пред другарите от Москва. Както обикновено. И пак ни продадоха на Москва. Както обикновено.

Защо все на Москва? Не може ли веднъж на някой друг да ни дадат? Просто ей-тъй, за разнообразие...

Хората си мислят, че Б.Борисов се изказва неподготвен, а всъщност той изрича на висок глас онова, което Москва тайничко си мисли. Б. Борисов е перископът на руската подводница в Европа. Така беше за Либия, за Европа, за всичко. Сега пък и за АЕЦ Белен – народът седи и се чуди, уж след катастрофата във Фукушима всички разумни държавни глави се замислиха за постепенно излизане от ядрената енергетика, Меркел категорично заяви желанието си да затвори всички ядрени реактори, дори и французите с техните 58 реактора, произвеждащи 76% от електричеството им, започнаха обществен дебат за нуждата от ядрена енергия... Единствено българското правителство заби в обратна посока. И то по особено категоричен и долен начин. Чрез лъжа.

Защото разпространеното в медиите съобщение за договор, подписан от шефа на НЕК и задължаващ България да строи АЕЦ с руснаците не е нищо друго освен долна лъжа. Как е възможно здравомислещи хора да си помислят дори за миг, че един шеф на предприятие е способен да представя държавата при подписването на междуправителствени споразумения, касаещи основата на държавната икономика и съответно на държавната сигурност? Как е възможно един обикновен шеф на предприятие да зароби цяла страна с дългове и строеж на никому ненужна атомна бомба? В чий интерес ще строим? (ОЩЕ >>>)

1 коментар:

Анонимен каза...

По думите му Красимир Първанов е превишил дадените му правомощия, като е ангажирал България до два месеца да подпише окончателен договор за втората атомна централа. Премиерът Бойко Борисов бил уведомен за решението на министъра и за причините.

"Допълнение 12 задължава страната ни до два месеца да подпише окончателен договор с обвързващи клаузи, което от гледна точка на г-н Първанов, който го е подписал, означава грубо излизане от дадения му мандат за преговори и за мен показва очевидно, че в България руският натиск понякога е по-силен от способността на някои хора, призвани да защитават националния интерес, да му се противопоставят", обяви Трайков.

http://www.dnevnik.bg/pazari/2011/04/05/1070873_prestupno_-_rusiia_poluchi_aec_belene_prez_zadniia_vhod/