Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 22 април 2011 г.

Господа, внимавайте: втория път няма да има грешки, няма да има снизходителен Народен съд, този път ще си свършим работата докрай!



Малък откъс от една от речите на един от призоваващите да се убива още по-решително:

Господа, внимавайте втория път няма да има грешки, няма да има снизходителен Народен съд, този път той ще си свърши работата докрай! И на тези, които рушаха, и на тези, които се готвят да рушат! ... Ще им простим ли? Неее!!! И да върнем на България онова, което тя заслужава: нейната социалистическа перспектива!

Абе какво да говорим: пълни комунистически лудешки перверзии! "Докато дишаме, ще пазим Паметника на Съветската армия!" - това за какво ви говори?!

16 коментара:

yan каза...

В България не е имало фашизъм!Какъв Български антифашистки съюз,какви борци против фашизма и капитализма!Това момиче хабер си няма от история!!!

Анонимен каза...

Това са научили от бащите си...

Ralitza Kovacheva

Анонимен каза...

едва ли една шепа хора заслужават такова внимание...

илия ангелов

Ангел Грънчаров каза...

Не са шепа, за жалост, много са... затова е толкова тежко положението в България...

Анонимен каза...

Това не отговаря на истината ,защото бях там .Лъжата -като пропаганда ,характерна за фашизма .Не вярвайте на такива лъжливи писания ,освен ако това не ви харесва -да вярвате на лъжата ,вместо на истината .

наталия петрова

Анонимен каза...

Огледай се около себе си, ще видиш с колко много комунисти си приятел, и ще омекотиш омразата си към тях...

Dobri Bozhilov

Анонимен каза...

къде го видяхте този фашизъм и комунизъм ? Никой не мрази хора-та всеки е свободен да има каквито си иска политически пристрастия нали за това е демокрация-та ....но никога няма как да сме приятели с БКП/ДС......или с хора отговорни за избиването на хиляди невинни или пратени по затворите български граждани

илия ангелов

Анонимен каза...

Чувам ги как скърцат със зъби !Ние чакахме покаяние от тях ,а се оказа ,че единственото за което съжалявет е ,че не са ни изтребили до крак !Жал ми е за тези злокобни същества ... би било пресилено да ги нарека човеци ,след като не им е останала и капка човещина .
преди 9 часа · Харесва ми · 1

Димитър Тонев

Анонимен каза...

Злобата прозира у Вас ,а не от човеколюбивите хора .Най -лошият порок е раздразнението ,защото поражда останалите пороци ,а най страшният е самобичуването .Преценете сами ,ако можете естествено .Отровата ,която сеете ,се връща срещу Вас като бумеранг .

наталия петрова

Анонимен каза...

Хахах,санитарите от четвърти километър да ходат да си прибират пациентите-грънчаров,емил антонов и останалите некролози от БНРП.

Български Комунист

Анонимен каза...

И ти беше там и можеш да потвърдиш думите ми -Български Комунист .

наталия петрова

Анонимен каза...

Няма кво да потвръждавам,те не разбират и не приемат щото са със полирани мозъци.Знаят само 10 клишета и с тва им изчерпва политическата грамотност.

Български Комунист

Анонимен каза...

Правилно ,ние сме позитивни хара .Весел празник ти пожелавам ,с много емоции и приятни изживявания ,като за млад човек .

наталия петрова

Анонимен каза...

Пожелава се - Светли празници !Ма за изоглавените комунисти човешкото страдание винаги е било повод за луда веселба !!!

Димитър Тонев

Томи Томев каза...

Тези ме върнаха в онова тягосно време на партийните митинги по времето на комунизма. Ето това са болни от комунизъм хора, те едва ли ще се излекуват. Много жалко, че сред тях има и млади хора.

Анонимен каза...

Прави са. няма да има грешки с тях. Един път нашите предци са им позволили да си правят каквото си искат с нормалните хора тези ненормални патриотични русофилски същества, но втори път няма да има грешка, а ще бъдат поставени там където им е мястото. В кошмарното минало, където минало ще плашим непослушните си деца, със злите комунисти.
Ще си платят за 45 г. терор, за още 22 г. криминален преход, осъществен пак от тях.
Просто няма да има грешки, прави са. Но аз ги допълвам. Няма да има милост за тях, както за тях! така и за кукловодите им.
Не само за тези леви наркомани няма да има милост, но и за неродените им копелтий няма да има грешки.
Нека още да демагогстват цинично, пък да видим кой кого.
Това което е било, няма да го бъде отново.
А бъдещето на българия е. Деморкатичната переспектива без социализъм под никаква форма.