Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 13 април 2011 г.

Иван Костов: Ако стане нещо у нас, ще стане отдолу нагоре...

Публикувам крайните думи, отговора на последните два въпроса от едно днешно интервю на Иван Костов пред Фрог.нюз. Който желае да се запознае с цялото интервю, нека да проследи следната връзка Иван Костов: Борисов се спазари с ДС и руските служби. Цялото интервю по моя преценка е твърде интересно и важно, но на мен лично, кой знае защо, ми хареса особено много финала му. Може би защото ми звучи твърде философски, сиреч, мъдро и смислено; ето, преценете сами:

Имате ли все пак по-оптимистична теория за страната?

- Аз съм си болен от оптимизъм, при мен е диагноза. (ОЩЕ >>> )

4 коментара:

Анонимен каза...

Тези , които избягаха и тези , които сме тук всичките заедно с тотално мнозинство избрахме др. Костов като заложихме надеждите си на неговата карта. . . . . . . . . . . . . . И какво стана?. . . . . нищо, едно голямо нищо! комунистите изцъфтяха и вързаха,а ние вехнем и съхнем!Никога вече ентусиазма на този народ не може да се върне,за да се обедини! Именно Костов умъртви надеждата на цял народ за така жадуваната демокрация, именно той разпиля народа ни по целия свят като изтъргува демокрацията на другарите си от компартията!Но този народ не забравя!и винаги ще наказва с вота си такива продажници и крадци.Точка!

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч позитановец, колко парички ти дават затуй че пишеш чак такива сълзливи коментари? Тарифата каква е, питам, а? Гледам, че си вложил дори нещо като най-извратено поетично чувство, та да ни трогнеш, по което съдя, че сигур плащат добре. Постарал си се типичният нашенски малоумник, като прочете мелодраматичното ти излияние, да се просълзи, особено пък ако е махмурлия от предишната вечер.

Абе вий, щатните списувачи от Позитано да не сте завършили спешен курс по софистика бре? Виж как успя да изопачиш нещата така, че за малко да успееш да ни внушиш тъкмо обратното на истината, а пък лъжата ти почна изглежда едва ли не правдоподобна? Брях, колко напреднали били позитанците по софистическо изкуство, направо шедьоври са зели да пишат. Виж каква само патетика се долавя в тоя сякаш по вазовски силен израз:

"... Именно Костов умъртви надеждата на цял един народ за така жадуваната демокрация, именно той разпиля народа ни по целия свят като изтъргува демокрацията на другарите си от компартията!"

Каква патетика, какъв стил, каква сила на внушението и каква сърцераздирателна реторика! Какви изобилни крокодилски сълзи най-сетне, същи потоп! Този израз требе да влезе, другари, в бъдещите учебници на КГБ и ДС по дезинформация и тотално изопачаване на истината с оглед всенародното доокретенизирване на природопопулацията. Значи не комунистите, дето организираха от 1989 година насам поне пет тотални ограбвания на целокупната наивна природопопулация и ни подариха нескончаема криза, бедност и мизерия, са виновни, ами, представете си, тъкмо Костов, дето три пъти извеждаше страната от кризата, бил виновен за сичко?!

Браво, таваришч, дерзай! Партията ще ти остане вечно признателна за титаничните усилия! С тоя талант ще успееш да натрупаш хубави парици. От тия същите, дето таваришчите ти от партията успяха да ограбят от нас, нещастните жертви на ваште комунистически кражби и манипулации...

Анонимен каза...

Иван Костов е политикът, който в най-голяма степен обърка сметките на Москва в България. Неслучайно на руснаците през 2001 им се наложи да водят Симеон в България, за да се отърват от Костов! Явно положението им е било много тежко.

За съжаление Москва след 2001 успя да установи отново контрол върху България. Странно, но управлението на Симеон Сакскобургготски почти не се анализира сериозно, напротив, правят се опити то да бъде покрито с пелена на мълчание и забрава. А то е ключово за разбиране на всичките процеси в България. Цар - партиен водач и премиер, при това в услуга на Москва и КГБ - нещо нечувано и невиждано в световната история!

Същото се отнася и за още едно не по-малко злополучно за България управление – това на Любен Беров. Дори смъртта на Беров, този „мъжествен човек” според думите на Нора Ананиева, мина съвсем незабелязано.

След управлението или по-точно падението на Симеон нищо вече в България не е същото. Между другото и анализите, че ГЕРБ и Бойко Борисов са припознати от уж наивните български избиратели като новите месии и спасители, не отговарят на истината. Симеон беше последната надежда дори на най-простодушните българи. След него никой вече не е припознат като спасител. Българите гласуваха за ГЕРБ от немай къде, просто защото не виждаха алтернатива, евентуално с някаква рехава надежда, но никой след провала на Симеон вече не залага реално на никого и нищо. Затова и няма „разочаровани” от ГЕРБ – защото никога не е имало „очаровани”.

Иначе политиците са длъжни да излъчват оптимизъм, само че общата картина по света не е никак розова. Комунистическата стратегия на Москва и Пекин за подчиняване на света навлиза в своя заключителен етап. Предполагам, че секвенцията ще е приблизително следната: глобалната икономическа криза отново ще се изостри, този път никаква намеса на Федералния резерв, т.е печатане на пари няма да помогнат, светът ще се дестабилизира, в Америка ще има терористични актове с оръжие за масово поразяване, извършени уж от ислямисти, в действителност от руски и китайски спецчасти, може да се намесят и Иран и Северна Корея, хаос в Съединените щати и загуба на отбранителната способност, след което ще дойдат ракетите от Русия и Китай срещу Америка, сухопътно нахлуване и окупация на САЩ и Канада. След няколко години светът ще е неузнаваем. Надявам се да греша, но нещата отиват в тази посока.

Анонимен каза...

Да живее носителката на Православието Русия ..лоша или добра ..Тя Е Спасението за Православните народи..А за всички антихристи маскирали се като либерали сектанти ционисти нихилисти атеисти и всякакви исти участта ще е в огненото езеро